Perşembe, Nisan 25, 2024

Ashes of the Singularity:Escalation kısa süreliğine ücretsiz oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Taktik ve strateji türünde olan oyunları seviyorsanız oldukça güzel bir oyun ile karşınızdayız. Tabi bu oyunun artılarından birisi ise uzay çağında geçiyor olması. İsterseniz kısa süreliğine ücretsiz olan Ashes of the Singularity:Escalation oyununa yakından bakalım.

Ashes of the Singularity:Escalation nedir ?

Stardock Entertainment tarafından geliştirilen bu oyunun biraz bilim kurgu filmlerine benzediğini söyleyebilirim. Bu oyunda insanlığın inanılmaz bir şekilde gelişip evrene yayılması sonucunda bir sorun ile karşılaşıyoruz.

Ashes of the Singularity 01

Bu sorun ise başka bir yaşam formu olan Substrate‘ler. Bu oyunda mücadelemiz genel olarak Substrate adı verilen bir canlı türüne karşı oluyor. Taktik ve zekamız ile evrenin hakimi olmaya çalışıyoruz.

Oyun yalnızca bununla kısıtlı değil. İsterseniz oyun içerisinde insanlığı veya Substrate‘leri kontrol edebilirsiniz. Ashes of the Singularity:Escalation oyunu bizlere Multiplayer seçeneğini de sunuyor. Yani isterseniz arkadaşlarınız ile bu oyunu oynayabilirsiniz.

ashes of the singularity escalation

İndirim süresi yarın sona erecek olan bu oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Siz değerli takipçilerimize Substrate’lere karşı başarılar dileyerek yazımızı sonlandırıyoruz. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler