Cuma, Mart 29, 2024

Call of Duty Warzone Bağlantı Sorunu için Güncelleme Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncu sayısı sürekli artan Call of Duty Warzone, Nisan ayının son günlerinde büyük bir güncelleme almıştı. Oyundaki hataları giderdiği ve bazı yeni özellikleri oyuna eklediği söylenen bu güncelleme soruna neden oldu.

Güncellemeyle tespit edilen hataların düzeltilmesi ve performansın artması gerekiyordu. Tam tersi sorunlar yaşanmaya başladı.

Activision: “Call of Duty Warzone bağlantı hatalarını gidereceğiz”

Güncellemeden sonra, oyuna girmek isteyen kullanıcılar hata mesajları alır oldu. Ya bağlantı da düşme oluyor ya da oyunlara katılım süresi çok uzuyordu.

Haritaların yüklenmesi, oyuncuların oyuna katılma süreleri anlamsız bir şekilde yükseldi. Durumu fark eden Activision açıklaması gecikmedi.

Call of Duty Warzone

Oyunda yer alan bağlantı sorunlarının giderilmesi için düzenlemeler yapılacağı duyuruldu. Sadece oyuna giriş aşamasında yaşanan bağlantı sorunu ortadan kaldırılmayacak. Özellikle haritaların yüklenmesi sırasında yaşanan gecikmelerden de kurtulacağız. Oyun performansını arttıracak düzenlemeler de gelecektir.

Activision açıklamasını değerlendirecek olursak, düzenlemeler çoktan başlamış. Yani süreç çok uzatılmadan yaşanan hataların önüne geçilecek gibi duruyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

  1. Sektöre çok iyi bir giriş yapmışlardı. Fakat bunu değerlendiremediklerini düşünüyorum. Beklentilerin çok altında kaldılar. Umarım hak ettikleri konuma gelebilirler. (Anıl – yedioyun.com)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler