Salı, Nisan 23, 2024

Deliver Us The Moon yakında Nintendo Switch’e geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bilim kurgu oyunlarını seven takipçilerimiz için güzel bir haberimiz var. Oynayan oyuncuların birçoğunun beğendiği Deliver Us The Moon, 14 Ağustos tarihinde Nintendo Switch için çıkış yapacak.

Deliver Us The Moon nedir ?

Deliver Us The Moon oyununun konusu belki de sizlere çok klasik görünebilir. Fakat oyun bu klasikliğin ötesine geçerek bizlere detaylı bir deneyim sunuyor.

deliver us the moon.

Oyunda, Dünya üzerinde bulunan doğal kaynakların tükenmesi ile astronot olarak Ay’a gönderiliyoruz. Ve buradan çok kritik görevler ile Dünya’yı kurtarmaya çalışıyoruz.

Deliver Us The Moon geçen yıl PC için çıkış yaptı. Bu yıl ise PlayStation 4 ve Xbox One platformları üzerinde tekardan kendini gösterdi.

Deliver Us The Moon

Benim fikrimi soracak olursanız bu oyun kesinlikle oynanması gereken oyunlar arasına girer. Steam üzerinde 40 TL fiyat etiketi ile satışta olan Deliver Us The Moon oyununu satın almak isteyenler, buradan oyunun Steam sayfasına gidebilirler.

Oyunu oynamak isteyen Nintendo Switch sahipleri ise 14 Ağustos‘a kadar beklemek zorunda. Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler