Salı, Nisan 23, 2024

Call of Duty: Warzone için uzun zamandır beklenen Duos modu geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tekli, üçlü ve dörtlü olarak oynanabilen Call of Duty: Warzone, uzun bir bekleyiş ardından Duos moduna kavuştu. Oyuncular için harika bir seçenek olacaktır çünkü herkes üç veya dört kişiyle oyuna giremeyebiliyor.

Duos modu ile oyuncu sayısındaki artış devam edecektir

50 milyon hatta 60 milyon oyuncu sayısını çıkış yaptığı günden bu yana elde eden Call of Duty: Warzone, getirdiği yenilikler neticesinde bu başarıları elde etmeye devam edecektir.

Infinity Ward firmasının Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Duos modunun oyuna eklendiği açık bir şekilde belirtildi.

Infinity Ward Twitter

Duos modu birçok oyuncu tarafından oyuna eklenilmesi için isteniyordu lakin Infinity Ward bu duruma hızlı bir şekilde geri dönüş yapmadı. Nihayet oyuncular Duos moduna kavuşabildi.

Oyuncular isterlerse kendi arkadaşlarıyla isterlerse rastgele bir oyuncuyla takım arkadaşı olup oyunlara giriş yapabilirler. Benim bu tür oyunlarda en çok keyif aldığım mod iki kişi ile oynanabilen modlar olmuştur. Çoğu oyuncu da benim gibi düşünmüyor değil. Bu mod sayesinde oyuna hızlı bir şekilde girebilme imkanınız olacak.

Lakin bu mod için herhangi bir kalıcılık söz konusu değil. İlerleyen günlerde bu durum açıklığa kavuşacaktır ki böyle bir modun kalıcı olmaması çok üzücü olur.

coddd warzone2

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler