Cuma, Mart 29, 2024

The Last of Us Part 2 için istenen depolama alanı 100 GB olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık olarak 3 hafta önce The Last of Us Part 2 için bir hikaye fragmanı yayınlanmıştı. Şimdi ise Reddit’te ortaya atılan bir iddia doğrultusunda oyunun boyutunun bir hayli yüksek olduğu görüldü.

PS4’ün 500 GB’lık modelini kullananlar için problem olabilir

Reddit last of us 2

Görselde görmüş olduğunuz üzere oyunun yükleme boyutu 78,3 GB olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik bu boyut, oyunun ön indirme safhası için ayarlanmış bir boyut.

En ufak bir yama ile oyunun kapladığı alan artabilir. Muhtemelen minimum 100 GB depolama alanını gözden çıkarmak gerekecek.

Eğer 500 GB’lık PS4 modeline sahipseniz cihazınızın depolama alanının %20’sini The Last of Us Part 2 için ayırmanız gerekecek. Lakin bildiğiniz üzere 500 GB’lık PS4 modellerinin depolama alanları direkt olarak 500 GB olarak kullanıcılara sunulmuyor. Bu depolama alanının ufak bir kısmı sistem tarafından kullanılıyor. Yaklaşık 30-40 GB.

the last of us 2 1

Bu depolama alanı problemi The Last of Us oyuncuları için problem olmayacaktır çünkü bu oyuncular depolama alanlarını çoktan hazır etmişlerdir bile.

3 gün önce State of Play etkinliği altında The Last of Us Part 2‘nin 24 dakikalık bir oynanış videosu yayınlanmıştı. Oyuncular tarafından çok büyük bir beğeni toplayan bu oynanış videosunda en büyük dikkat çeken olay aşırı gerçekçi ölüm sahneleriydi.

Aslında oyunun kendisi direkt olarak dikkat çekiyor lakin oyun içerisinde daha birçok dikkat çeken olay olacaktır diye düşünüyorum.

The Last of Us Part 2’nin 24 dakikalık oynanış videosu

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler