Perşembe, Nisan 18, 2024

Casper Excalibur İle Valorant Turnuvası Başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyun dünyasının en popüler Valorant turnuvalarından birisi haline gelen Reflex Masters by NVIDIA şimdi Excalibur sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. 15-30 Ocak tarihleri arasında herkesin katılabileceği bir turnuva olacak ve Valorant hayranlarını bir araya getirecek.

Oyun dünyasının öncü markalarından olan Excalibur ve NVIDIA işbirliği ile ‘Valorant Reflex Masters‘ turnuvası oyun-severlerle buluşmak için gün sayıyor. 17 bin 500 liranın ödül olarak dağıtılacağı bu turnuvada eleme gruplar 3 gruptan oluşuyor, herkese açık olacağını da belirtmekte fayda var.

Her elemeden 4 takım büyük finallere çıkıyor, davetli yayıncıların takımlarının da yarışacağı 4. gruptan çıkan 4 takımla beraber toplamda 16 takım, 29-30 Ocak tarihinde büyük ödül için birbirlerini eleyip ödülü kazanmaya çalışacak.

Mücadeleye katıl, kazanmaya başla!

valorant excalibur reflex maxters turnuvasi haber gorseli 1

İlk elemede 9 takımın yarıştığı ve Overwatch isimli takımın birinci olduğu turnuvanın 2. elemesi 18-19 Ocak, 3. eleme ise 21-22 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. 2. ve 3. elemelerden istediğinize katılabileceğiniz turnuvada 64 takım arasından ilk 4’e girerseniz, 29-30 Ocak günü düzenlenecek canlı finallere katılmaya ve 17.500 TL‘lik ödül havuzundan yararlanmaya hak kazanabilirsiniz.

Kendine Müzisyen’in sunacağı finalde katılımcıları ve izleyicileri birçok sürpriz bekliyor. Final canlı yayınını ExcaliburClann, nvidiageforcetr ve kendinemuzisyen Twitch kanallarından izleyebilirsiniz.

  • 2. Eleme: 18-19 Ocak
  • 3. Eleme: 21-22 Ocak
  • Final: 29-30 Ocak
Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler