Salı, Nisan 23, 2024

LG, Çekiliyor İddialarına Karşı Açıklama Yaptı

Paylaş

silkroad gaminggentr

LG, akıllı telefon dünyasında hızla yer edinmiş ama aynı hızla düşüşe geçmiş markalardan bir tanesi. Döneminde deri arka kapaklı, modüler yapılı akıllı telefonlar sunarak öne çıksa da sonrasında bir gerileme dönemine giren marka hakkında çok sayıda iddia var.

Paylaşılan iddiaların bir çoğu ise markanın akıllı telefon pazarından çekileceği yönünde. Hatta en son Kore’de yayın yapan TheElec, bu konuda bazı ciddi iddialar ortaya atmıştı.

LG: “İddiaların tamamı asılsız iddialar!”

TheElec tarafından paylaşılan bilgilerde markanın akıllı telefon bölümünü tamamen kapatacağı ve 15 Ocak tarihinde bunu çalışanlara açıkladığı söylenmişti. Hatta iddialarda biraz daha ileri gidilmişti ve 26 Ocak tarihinde bölümün kapatılacağının açıklanacağı söylenmişti.

Markanın tek bir modeli geliştirmeye devam edeceği ve bu modelin de yuvarlatılmış ekran sistemi kullanan yeni akıllı telefon olacağı yönünde bilgiler paylaşılmıştı. Fakat bu iddiaların hemen ardından resmi ağızlardan bir açıklama geldi.

LG

LG Halka İlişkiler Müdürü Ken Hong bir açıklama yaptı ve son dönemde basında yer alan tüm bu iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Markanın akıllı telefon pazarından çekileceği konusunda açıklama yapmasını beklerken, yola devam edeceğini de öğrenmiş olduk.

Akıllı telefon bölümünü yeniden canlandırmak için ek adımların atılıp atılmayacağı gibi konular için yeni açıklamaları takip etmek lazım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler