Perşembe, Mart 28, 2024

Cehennem Melekleri 4 yaşlı kurtlar ile dönüyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir zamanların efsane oyuncularından oluşan Cehennem Melekleri serisi tekrardan dönüyor. Yaşlı kurtlar olarak nitelendirilen ünlü isimler tekrardan bir araya gelerek beyaz perdede karşımıza olacak.

2018 yılında vizyonda olması beklenen ve çok izlenen Cehennem Melekleri ilk filmini 2010 yılında vizyona sokmuştu. Hatırlarsanız Sylvester Stallone, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Van Damme ve Jason Statham gibi efsanevi kadro ile bir araya gelmişti. Her saniyesi aksiyon dolu olan bu seri çok tutunca devamı gelmiş ve en son filmini Cehennem Melekleri 3 adında 2014 yılında duyurmuştu.

cehennem melekleri 4 geliyor 002
Hollywood Reporter tarafından yapılan habere göre Cehennem Melekleri 4 serinin son filmi olacak. Yine efsanevi kadronun filmde olacağını tahmin etsek de, bir kaç yaşlı kurdun yer almama gibi durumları da söz konusu.

Filmin tahmini bütçesi ise 100 milyon doları aşağı söyleniyor. Film için herhangi bir aksilik çıkmazsa, 2018 yılında vizyonda olacak. Eğer ufak bir zihin tazelemek isterseniz serinin üçüncü filminin Türkçe fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler