Perşembe, Nisan 25, 2024

Hızlı ve Öfkeli 8 Türkçe Fragmanı Yayımlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her filminde ayrı heyecan yaşatan Hızlı ve Öfkeli 8’in Türkçe Fragmanı Yayımlandı. 14 Nisan 2017 tarihinde gösterime girecek Hızlı ve Öfkeli 8, Dominic Toretto’nun aile diye tabir ettikleri ekibe ihanetini konu alacak.

Dom Senin Sorunun Ne Ahbap!

Tam her şey yoluna girdi, artık herkes huzura kavuştu derken şu Dom’un yaptığına da bakın siz: İHANET! Ekibi aile yapan adam bildiğiniz üzere Dominic’ti, birden ne oldu da kendi ailesine ihanet edebildi. Hiç şüphesiz filme jet hızıyla giriş yapan bir kadın Dominic’in aklını çelmiş görünüyor. Cipher rolüyle karşımıza çıkan güzeller güzeli Charlize Theron da insanın aklını çekmeyecek gibi değil doğrusu. 

Charlize Theron
Gerçekten ihanet mi etti ? Yoksa kendince sebepleri mi vardı? Sanırım tüm sorularımızın cevaplarını 14 Nisan 2017 tarihinde Hızlı ve Öfkeli 8 ile öğreneceğiz. Lafı çok da uzatmadan The Fate of the Furious Türkçe dublaj fragmanı ile sizleri baş başa bırakıyorum. İyi seyirler.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler