Cuma, Nisan 26, 2024

CS:GO Atölye Haritası Nedir? Nasıl Oynanır?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu yazımızda binlerce CS:GO oyuncusunun bilmediği atölye haritalarına değineceğim.CS oynuyorsunuz fakat daha önce hiç atölye haritası denemediyseniz CS’yi gerçek anlamda oynamadığınız gerçeğini sizlere söyleyebilirim. Atöye haritaları nelerdir? Nasıl indirilir? Nasıl oynanır? gibi sorulara yazımızda cevap bulabilirsiniz.

Atölye haritaları, birçok amaç için farklı geliştiriciler tarafından hazırlanmış özel haritalardır. Aim geliştirmekten tutun Crosshair ayarlama kadar işimizi kolaylaştırmak üzere hazırlanmış yüzlerce hatta binlerce harita bulunmakta. Arkadaşlarınız ile klasik haritalardan sıkıldığınızda yeni bir şeyler denemek içinde bu haritaları kullanabilir, binlerce harita arasından yeni haritalar keşfedebilirsiniz. Peki atölye haritasını nasıl yükleyeceğiz ?

❱ OYNA kısmından Oyun Bul seçeneğine tıklayalım.

      cs go atolyee

❱ Oyun Bul ekranına geldikten sonra Yaygın-Atölye yazan kısımdan Atölye seçeneğine gelin, buradan Atölyeyi Aç butonuna tıklayın.

cs go atolye2

❱ Atölyeyi Aç’a bastıktan sonra Steam Browser üzerinde aşağıdaki gibi sayfa açılacaktır. Buradan oynamak istediğiniz mapi seçin.

cs go atolye3.jpg

❱ Mapi seçtikten sonra açılan sayfadaki +Abone OL kısmına tıklayalım.

cs go atolye4 1

❱ Shift+Tab ile CS:Go ya geri dönüş yapın. Map indirildikten sonra Atölye ekranında görünecektir. Buradan istediğiniz bir modda açıp oynamaya başlayabilirsiniz. İyi Eğlenceler.. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler