Cumartesi, Temmuz 27, 2024

CS:GO Prime Fiyatı Değişti! Yine Zam

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemde oyun fiyatları çok hızlı bir şekilde değişir oldu. Eskiden gelen indirimlerin haberlerini yapardık şimdi ise oyunlara gelen zamların haberlerini yapmaya başladık. Yine böyle bir durum söz konusu. Bu kez yakın zamanda ikinci oyunuyla tanışacağımız CS:GO Prime zamlandı.

Zam oranı çok yüksek değil ama oyuncuların kesinlikle dikkatini çekecektir diye düşünüyorum. Gelin hem yeni fiyatlara bakalım hem de Prime statüsünü bilmeyen kullanıcılar için tam olarak neden söz ettiğimizi açıklayalım.

CS:GO Prime Fiyatı Ne Kadar Değişti?

Öncelikle bilmeyenler için Prime statüsünün ne olduğundan söz etmek istiyorum. CS:GO, bir süre önce ücretsiz hale getirildi ve tüm oyuncuların beğenisine sunuldu. Bu süreçte oyuna ücret ödeyenler için Prime statüsü sunulmaya başlandığını gördük.

Prime üyelerine ise oyunda ekstra avantajlar sunuluyor. Bu kullanıcılara özel hatıra ögeleri, öge düşürmeler ve silah kasaları gibi artılar var. Söz konusu artılardan yararlanmak ve eşleşmelerde de Prime üyelerle karşılaşmak isteyen kullanıcıların bahsettiğimiz yükseltme paketini alması gerekiyor.

CS:GO Prime

Şimdi gelelim asıl kısma. İşte bahsettiğimiz bu yükseltme için artık fiyatlar daha yüksek. Düne kadar paketin fiyatı 249 TL seviyesindeyken şu an baktığımız zaman 275 TL gibi bir satış fiyatı olduğunu görüyoruz.

Fiyatın çok yükselmediğinin farkındayım ama kötü haber şu ki Steam artık bunu gelenek haline getirmeye başladı. Belli aralıklarla oyunların fiyatlarına zamlar geliyor. En son Cyberpunk 2077 yapımı için bir zam haberinden söz etmiştik. Onun öncesinde RDR 2, GTA 5 gibi popüler oyunlar da zamlanmıştı. Üstelik bu oyunlar çok daha yüksek oranlarda zamlarla karşı karşıya geldi. Ne yazık ki zamlar devam edecekmiş gibi gözüküyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

9 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler