Cumartesi, Nisan 27, 2024

CS:GO Yeni Teleport Bug Komutu Nasıl Kullanılır? Ne Sağlıyor?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eskimeyen efsanelerden biri olan CS:GO, son birkaç gündür oyuncuların gündemine oturmuş durumda. Tamam oyun zaten popüler ama birkaç gündür gündeme gelmesinin farklı bir nedeni var. Bu kez ilginin nedeni CS:GO yeni Teleport Bug komutunun ortaya çıkmış olması.

Kısa süre önce tespit edilen yeni bug, oyunda ciddi bir avantaj elde etmenizi sağlıyor. Bugı bulup deneyenler zaten bilecektir ama ilk defa duyanlar için nasıl bir açıktan ve bunun nasıl kullanılacağından söz edelim.

Kaçırmayın: CS:GO Bilinmesi Gereken Kodlar ( FPS&Crosshair ve Fazlası )

CS:GO Yeni Teleport Bug komutu ne sağlıyor?

Yeni ortaya çıkan komutu kullandığınız zaman, turun sonunda nerede bulunuyorsanız, tekrar doğduğunuzda da orada oluyorsunuz. Yani yeniden doğum, belirlenen başlangıç noktasında değil de son bulunduğunuz konumda oluyor.

Tabii ki oyunun dinamiklerini düşündüğümüz zaman bu önemli bir artı olarak gösterilebilir. Rakipleri çok kısa sürede avlamak için yeni bir fırsat bulundu diyebilirim. 🙂 Peki, hangi komutu yazacağız ve en önemlisi nasıl kullanılıyor, sınırları neler buna bakalım.

CS:GO Teleport Bug komutu nasıl kullanılıyor?

  • Yeni bug ile turun sonunda bulunduğunuz konumda doğmak için konsola “resetteam” komutunu yazıyorsunuz. Fakat bunu mevcut tur sonlanmadan gerçekleştirmeniz gerekiyor ve komutu bir kez yazmanız yeterli oluyor.

CS:GO yeni Teleport Bug

  • İsterseniz komuta bir tuş atamanız da mümkün. Büyük kolaylık sağlayacaktır. Bunun için de komutu biraz daha değiştireceğiz. “bing (hangi tuşu kullanmak isterseniz o tuş) resetteam” komutunu konsola yazarak istediğiniz tuş için atama yapmanız da mümkün.

CS:GO yeni Teleport Bug

Sadece bunu kullanarak bulunduğunuz son konumda yeniden doğabiliyorsunuz ama söylemek istediğim ek şeyler de var. Her şey bal börek değil. 🙂 CS:GO yeni Teleport Bug komutu kullanıldığı zaman, son bulunduğunuz konumda yeniden doğuyorsunuz ama;

  • Sağlığınız yenilenmiyor,
  • Cephaneniz yenilenmiyor.

O anki durumunuzla oyuna devam ediyorsunuz. Şu an için bu komut sadece basit eğlencede ve topluluk kısmında çalışıyor gibi gözüküyor. Ranked bölümü için kesin olarak çalışıp çalışmadığı belli değil.

Bazı kullanıcılar yapabildiğini söylüyor ama çoğu zaman Ranked kısmında geçerli olmadığını da görüyoruz. Komut için daha neler ortaya çıkacak biz de merak etmekteyiz. Açıkçası çok yeni ortaya çıktı ve farklı sürprizler de görülebilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler