Perşembe, Nisan 25, 2024

Cyberpunk 2077 Kutulu Versiyon Hediyeleriyle Gelecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Cyberpunk 2077 gecikti evet ama CD Projekt RED oyun için güzel hazırlıklar peşinde. Oyun bir yana, pazarlama aşamasında da kullanıcılara bazı sürprizler sunulacak.

Mesela oyunun kutulu versiyonunu, yani fiziksel olarak gösterebileceğimiz versiyonunu alacak kullanıcılara özel bazı hediyeler verilecek. Tabii ki oyun ile alakalı olan bu hediyeler, şimdiden sızdırılmış durumda.

Cyberpunk 2077 kutusunun içerisinde neler olacak?

Ortaya çıkan yeni görsel fiziksel sürümü tercih edeceklerin nasıl bir kutu ile karşılaşacaklarını gösteriyor. Buna göre standart versiyonda:

  • Oyun hakkında detayların olduğu ve evren haritasına yer verilen mini bir kitapçık
  • Özel hazırlanmış olan oyun haritası
  • Kartpostallar
  • Çıkartmalar
  • 2 adet Blu-Ray disk

Cyberpunk 2077 kutu 1 Cyberpunk 2077 kutu

olacak. Standart versiyonun yanında bir de koleksiyon sürüm adı verilen bir sürüm daha var ve bu sürümde de kutu içeriğinde posterlerden balonlara kadar birçok öge olacak. Oyuncular kutu içeriğinde yapılan bu oynamayı ne kadar yerinde bulacak ya da ne kadar sevecek bilemeyiz ama geçmişte bunun örneklerini gördük.

Cyberpunk 2077 yapımında olduğu gibi koleksiyon kutulu olan versiyonlar, genelde kullanıcı ilgisini çekmekte yeterli oluyor ve ciddi satış rakamlarına ulaşıyor. Yeni oyun güzel örnekler arasında kendisine yer bulacak mı bunu göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler