Perşembe, Mayıs 16, 2024

Disney Speedstorm Tamamen Ücretsiz Oluyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Gameloft tarafından geliştirilen, aksiyon yarış kategorisinde yer alan Disney Speedstorm için beklenen açıklama geldi. Firma tarafından yapılan açıklamada, oyunun ne zaman erken erişimden çıkarılacağı duyuruldu. Yapımın erken erişimden çıkarılması bir yana, oyun için önemli bir karar da açıklandı.

Bu karara bakacak olursak Disney Speedstorm, oynaması ücretsiz bir oyun haline gelecek. Peki oyunun nihai sürümüyle ne zaman tanışacağız?

Disney Speedstorm Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Yağım ilk kez Nisan ayında Steam üzerinden yayınlanmış ve platformdaki yerini almıştı.

Nisan ayında yayın yapıldı ama ilk aşamada oyunun erken erişim olarak sunulduğunu gördük. 299 TL gibi bir fiyatla uzun bir süre erken erişimde kalan yapımın, sonunda ne zaman erken erişimden çıkacağı açıklandı.

Açıklamaya göre oyun 28 Eylül tarihinden itibaren erken erişimden çıkacak. Erken erişimden çıkar çıkmaz ise oyunun oynaması ücretsiz hale geleceği açıklandı. Hem konsollar hem de PC dünyası için oyunun tamamen oynaması ücretsiz hale getirileceğini belirtelim.

Disney Speedstorm

Tamamen ücretsiz olacak oyunda, yine oyun içi satın alımlar ve ücretli içerikler sunulacak. Şu ana kadar oyuna para verip almış olan oyuncular için de ek karakterler, ek ögeler ve zengin hediye içerikleri sunulması bekleniyor.

Oyunlar arasındaki rekabetin de arttığını düşünecek olursak Disney Speedstorm yapımının oynaması ücretsiz bir oyun haline getirilmesi de mantıklı diyebiliriz. Gameloft benzer hamlelere devam edecek mi bu önemli. Merak edenler için oyunun Steam linkini de hemen şuraya ekleyelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler