Cumartesi, Nisan 20, 2024

Dizo Watch 2 ve Dizo Watch Pro için Tarih Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji şirketi Realme’ye ait TechLife ekosisteminin alt markası olan Dizo, 15 Eylül’de iki yeni akıllı saatini tanıtacak. Dizo Watch 2 ve Dizo Watch Pro, diğer Realme akıllı saatlerinden biraz daha farklı olacak ve hali hazırda önemli özellikleriyle Flipkart’ta satışa çıkacak.

Şirket Dizo Watch 2 ile ilgili yaptığı açıklamada 3 bin Hindistan Rupisi fiyat etiketiyle segmentindeki en büyük akıllı saat olduğunu öne sürdü. Cihaz 1.69 inç kare ekrana sahip olacak ve iddia edilene göre “daha önce hiç görülmemiş bir deneyim” sunacak. Akıllı saatte metal çerçeve kullanılacak ve kullanıcıların bir akıllı saatten beklediği hemen hemen tüm özellikleri içerisinde barındıracak; spor modu, kalp atış hızı takibi, uyku takibi, Sp02 izleme.

Dizo Watch Pro, daha iyi spor modu için yerleşik bir çift GPS ve GLONASS konumlandırma teknolojisine sahip olacak ve kardeşi Watch 2 ile birlikte 5ATM sertifikasına ve su geçirmeme sertifikasına sahip olacak – bu fiyat aralığında pek çok giyilebilir cihaz hepsini sunmuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler