Cuma, Nisan 19, 2024

Redmi Earbuds 3 Pro Duyuruldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin Hindistan merkezi, bugün erken saatlerde yaptığı bir lansmanda Redmi 10 Prime isimli akıllı telefonunu tanıtmıştı ancak etkinlikte yalnızca yeni bir akıllı telefon değil şirketin yeni model uygun fiyatlı TWS kulaklık modeli olan Redmi Earbuds 3 Pro modeli de tanıtıldı. Bluetooth 5.2 bağlantı teknolojisine sahip kulaklık aptX Adaptive codec desteği ile birlikte gelirken Qualcomm’un QCC3040 yonga setinden güç alıyor.

Redmi Earbuds 3 Pro, doğal ve dengeli ses çıkışı için çift dengeli armatür sürücülere sahip, kulaklıkların her biri birden fazla işlevi yapabilen dokunmatik yüzey ile birlikte geliyor ve akıllı aşınma algılama teknolojisini barındırıyor. Kulaklık, MIUI çalıştıran akıllı telefonlar için hızlı bir eşleştirme seçeneği sunuyor (Apple tarafındaki gibi)

redmi earbuds 3 pro pch
Redmi Earbuds 3 Pro Duyuruldu! 2

Redmi Earbuds 3 Pro, dayanıklılık konusunda IPX4 sertifikasına sahip ve böylelikle su sıçramalarına karşı dayanıklılık sağlıyor. 600 mAh bataryaya sahip olan kulaklık sürekli kullanımda 30 saatlik kullanım süresi sunuyor. Kulaklık USB Tip C girişine sahip. Redmi Earbuds 3 Pro’nun perakende satış fiyatı 2,999 Rupi olarak belirlendi ve ilk satışlar 9 Eylül itibariyle Hindistan’da başlıyor.

Kulaklıkların ülkemizde satılıp satılmayacağı, fiyatının ne kadar olacağı henüz belli değil.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler