Cumartesi, Nisan 20, 2024

Dolar ve Euro Aniden Yükselişe Geçti!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ülke olarak çok zor zamanlardan geçmekteyiz, gerek depremler gerekse sınır güvenliğimiz için aldığımız sonuçlarda. Bugün yani 28 Şubat saat 00.00 ila 01.00 saatleri arasında Türkiye’nin almış olduğu bir karar ile artık mülteciler Avrupa ülkelerine doğrudan geçiş yapabilecek ve bu geçişte devlet herhangi bir denetim yapmayacak.

Reuters tarafından elde ettiğimiz bilgilere göre İdlib’de başlayan yeni bir Suriyeli göçmen dalgası ve 22 şehit askerimiz ile karşı karşıya kalan ülkemiz, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın acil bir toplantıya başkanlık etmesi nedeniyle Perşembe günü geç saatlerde yaptığı açıklamada, Suriyeli mültecilerin Avrupa’ya ulaşmasını artık durduramayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Göçmenlerin Avrupa’ya geçmesine karşın herhangi bir işlem yapılmayacağını belirtmesinin ardından döviz tarafından ani değişiklikler meydana geldi. Bunlardan en çok şaşırtanı Euro oldu. Dolar, geçtiğimiz günlerde 6.16 sularında yüzüyor iken 6.21 Türk Lirasına, Euro ise 6.70 sularında yüzüyor iken 6.83 Türk Lirasına ulaştı. Rakamların ilerleyen zamanlarda daha fazla yükselip yükselmeyeceği ise büyük bir merak konusu.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler