Cuma, Nisan 26, 2024

E3 2018’i Nasıl Takip Edebilirsiniz?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her yıl birbirinden güzel oyun yapımlarının tanıtıldığı E3 oyun fuarı, 2018 yılı gösterimini yarın başlatacak. Onlarca firmanın tanıtım yapacağı E3 2018 etkinliğinde öne çıkan gelişmeleri PC Hocası olarak sizlerle paylaşacağız. Ancak sunumları canlı izlemek isterseniz, bu yazımız tam size göre.

Aylardır beklenen gün geldi çattı ve bir E3 oyun fuarına daha giriş yapmak üzereyiz. Yarın itibari ile kapılarını açacak olan fuarda birbirinden sağlam oyunların duyurularını ve detaylarını öğreneceğiz. Tabii ki fuara doğrudan katılım sağlayabilmek herkes için mümkün görünmüyor. Ancak tüm tanıtımları canlı olarak takip edebilecek yayınlar mevcut. İşte sizlere gün gün E3 2018 takip rehberi.

9 Haziran Cumartesi 23.00 – Electronic Arts

EA‘in bu yıl bizlere ne sunacağını artık biliyoruz. Yeni Anthem yapımına detaylı bakacağımız bu tanıtımda muhtemelen Battlefield V ile ilgili bilgiler de duyacağız. Geçen yıl yaşanan Star Wars ve Battlefront II faciasından sonra bu yıl EA, daha dikkatli adımlar atacaktır. 

e3 2018 1

Nasıl İzlenir: EA Twitch hesabından ya da EA YouTube hesabından canlı takip edilebilir.

10 Haziran Pazar 23.00 – Microsoft XBOX

Aslında XBOX One ile güçlü bir konsol tanıtımı yapmış ve bu alanda gücünü ortaya koymuştu. Ancak XBOX severler henüz aradıkları Exclusive oyunlara kavuşmuş değil. İşte Microsoft etkinlik gününde Halo 6, Forza Horizon 4, Gears of War ve Crackdown 3 oyunları hakkında bilgiler verecek.

Nasıl İzlenir: Microsoft’un Twitch hesabından, YouTube hesabından ya da Mixer hesabından takip edilebilir.

10 Haziran Pazar 04.30 – Bethesda

Bu yıl E3 2018’de Bethesda‘dan beklenen oyunlar belli. Ancak fazlası da gelebilir. Rage 2 ve Fallout 76 ile şenlenecek tanıtımda muhtemel olarak Elder Scrolls ve Doom ile ilgili bilgiler de verilebilir. Ayrıca mobil alanda bir Fallout Shelter görmemiz de pek olası. Son olarak RPG türünde olacak olan Starfield oyunu da paylaşılabilir.

e3 2018 2

Nasıl İzlenir: Bethesda’nın Twitch ya da YouTube hesaplarından birinden izlenebilir.

11 Haziran Pazartesi 20.00 – Square Enix

2015 yılından beri ilk kez E3’e katılacak olan firma en büyük duyurusu Shadow of Tomb Rider‘ı ve uzun zamandır beklenen Kingdom Hearts III’ü tanıtacak. Öte yandan firmanın Marvel dünyasına ait Yenilmezler ekibini içeren bir oyun paylaşması bekleniyor. Yine firmanın Just Cause ve Life is Strange serilerine yeni üyeler ekleyebileceği belirtiliyor. Kim bilir belki de yeni bir Final Fantasy görebiliriz.

e3 2018 4

Nasıl İzlenir: Square Enix’in Twitch hesabından ya da YouTube hesabından takip edilebilir.

11 Haziran Pazartesi 23.00 – Ubisoft

Tam olarak belli olmasa da Assasin’s Creed Odyssey en güçlü tanıtım adayı. Öte yandan The Division, AC: Black Flag’den esinlenen Skull & Bones oyunları ile uzun zamandır beklenilen Beyond Good & Evil 2 hakkında yeni şeyler duyurulabilir.  

Nasıl İzlenir: Ubisoft’un resmi Twitch hesabı ile ya da resmi YouTube hesabı ile taip edilebilir. 

12 Haziran Salı 04.00 / Sony Playstation

E3 2018 ile en çok bilinen firmalardan biri olan Sony’in tanıtımı da dolu dolu geçecek gibi görünüyor. Death Stranding, Ghost of Tsushima, Spider-Man ve The Last of Us II firmanın en çok beklenilen oyunlarından. Tüm bu oyunlara ek olarak Sony tarafından bir God of War 4 DLC beklentisi de mevcut. Belki de Horizon Zero Dawn da bu eklentilerden nasibini alır. 

e3 2018 5

Nasıl İzlenir: Sony Twitch hesabından ya da YouTube hesabından takip edilebilir.

12 Haziran 19.00 / Nintendo

Bu yıl Nintendo, Switch için tüm hünerlerini kullanacak. Smash Bros, Pokemon, Fortnite ve Metroid Prime Switch için tanıtılacak bilinen oyunlar. Belki de bilinmeyen farklı oyunlarıda görebiliriz.

e3 2018 3

Nasıl İzlenir: Nintendo’nun Twitch hesabından veya YouTube hesabından takip edilebilir.

Evet hocalar, bu yıl E3 2018 dolu dolu geçecek gibi görünüyor. Tabii ki tüm fuar bu saydığımız firmaların tanıtımlarından oluşmuyor. Ancak en çok beklenen ve bilinen firmaların bunlar olduğunu belirtelim. Öte yandan E3 2018 ile ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Bakalım yarın başlayacak olan E3 2018 oyun fuarında daha neler ile karşılaşacağız?

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler