Cumartesi, Nisan 27, 2024

Excalibur’un Yeni Oyun Bilgisayarı Hazırladığı Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de hem masaüstü hemde dizüstü modelleri ile tanınan Excalibur, 2019 sezonu içerisinde de yeni bir oyun bilgisayarı hazırladığı basına sızdı. Fakat gelecek olan modelin dizüstü olduğunu belirtmemizde fayda var. Ayrıca yeni seri, RGB klavyesi ile birlikte son kullanıcılara sunulacak.

Önümüzdeki haftalar içerisinde piyasada görselleri ile birlikte yayınlanmasını beklediğimiz Excalibur G670, 8.nesil Intel işlemcisi ile Türkiye piyasasında iddialı olacak.

Hangi Ekran Kartı ile Çıkacak?

Açıkçası bu konuda henüz net bir bilgi elimize ulaşmadı. Zira ürünün diğer donanımları ile alakalı da detaylar bulunmuyor. Casper Excalibur G670 ile oyun deneyimini mükemmelleştirmek adına tahminimizce GTX ekran kartı ile gelebilir. Ancak beklediğimiz RTX ekran kartları bu seride olmasa bile, diğer seriler ile gelmesi muhtemel.

Aşağıda göründüğü üzere klavyenin tasarımı ve tuş dizilimi hakkında bir kaç bilgi edinebilmek mümkün. Yumuşak tuş dizilimi, soft RGB aydınlatması ve kişiselleştirilebilir renkler ön plana çıkıyor. Tabii ki serinin tasarımı, soğutması ve performansı da bir hayli merak konusu olacak.

rgb klavye

Excalibur serisi Türkiye’de şuanda çeşitli e-ticaret ve teknoloji marketlerde satılıyor. Genellikle orta ve üst seviyeli oyunculara hitap ettiğinin de altını çizelim. Ürün PCH ofisine ulaştığında da sizlerle testlerimizi ve video incelemelerimizi detaylı olarak paylaşacağız. Merak ettiğiniz sorular ve konular olursa, yorum kısmından bekliyoruz.

Excalibur Tanıtım Videosu

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler