Perşembe, Mart 28, 2024

Facebook Android’de Rekor Kırdı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya denildiği zaman akıllara ilk gelenlerden biri olan Facebook, yeni bir rekorun sahibi oldu. Uzun zamandır hayatımızda olan Facebook yıllar geçtikçe bir parçamız haline geldi. Öyle ki Play Store’da 5 milyar indirmeyi geçen Google’dan bağımsız ilk uygulama Facebook oldu.

mark zuckerberg facebook 300519

Sosyal medyanın en büyük platformlarından biri olan Facebook’un bu başarısı aslında tahmin edilebilirdi. Duyurulduğu zamanlar sadece bilgisayar üzerinden erişim sağlanabilen Facebook, akıllı cep telefonlarının çıkmasıyla beraber cep telefonlarımızda da yer almaya başladı.

Son zamanlarda her ne kadar popülerliğini kaybetse de hala Facebook’un ciddi bir kullanıcı kitlesi bulunuyor. Instagram, WhatsApp gibi sosyal medya platformlarının da sahibi olan bu şirket Mark Zuckerberg tarafından yönetiliyor.

Zuckerberg’in bu başarısının ardında platformlarında yaptığı inovatik değişiklikler yer alıyor. Bunun dışında da çoğu akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayar üreticisi ile anlaşan Zuckerberg’in şirketi Facebook’u ön yüklü olarak kullanıcıya sunduruyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler