Cuma, Nisan 26, 2024

Facebook Gaming, Bulut Sistemine Ubisoft Oyunlarını Dahil Ediyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya devlerinden Facebook, mobil oyunlarını Facebook Gaming’in Amerika Birleşik Devletleri bölgesi için sunulan bulut oyun hizmetine eklemek için Ubisoft ile ortaklık kuruyor. Facebook Gaming, Assassin’s Creed Rebellion‘ı bulut oyun hizmetleri aracılığıyla çeşitli ekranlarda çalıştırdıklarını gösterdikleri bir blog gönderisinde bu yeni ortaklığı resmi olarak duyurdu.

Assassin’s Creed Rebellion, Ubisoft’un kataloğundan Facebook’un bulut oyun hizmetine katılan tek oyun olmayacak, çünkü Hungry Shark Evolution, Hungry Dragon, Mighty Quest ve Trials Frontier bulut üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek. Ubisoft’un bu son eklemeleri, Facebook Gaming’in bulutta yayınlanan oyun listesini 25’e kadar çıkarıyor ve hizmete Roller Coaster Tycoon Touch, Lego Legacy Heroes Unboxed, Dragon Mania Legends ve State of Survival dahil olmak üzere son eklemelerden birkaçı.

Facebook Cloud Gaming
Facebook Gaming, Bulut Sistemine Ubisoft Oyunlarını Dahil Ediyor! 2

Daha önce duymadıysanız, Facebook Gaming’in bulut hizmeti, gişe rekorları kıran AAA oyunları yerine ücretsiz mobil oyunlar sunmaya odaklanmış durumda, çünkü bu daha küçük mobil oyunların sunucularında barındırılması ve ücretsiz olarak sunulması çok daha kolay.

Bu daha küçük kapsam, Facebook’un “Kanada ve Meksika’da kullanıma başladıklarını ve 2022’nin başlarında Batı ve Orta Avrupa’ya ulaşacaklarını” belirten blog yazısı ile Facebook’un Bulut Hizmetinin daha hızlı bir şekilde piyasaya sürülmesine izin verecek.

Ne yazık ki iOS kullanıcıları için, Facebook Gaming üzerinde çok fazla oyun yok, çünkü Apple oyun konusunda çok fazla katı kurallara sahip, bu nedenle Fortnite’ı da oynayamazsınız. Engadget’a göre Facebook’un “hala bulut oyunlarını iOS cihazlarına almak için çalıştığı” bildiriliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler