Perşembe, Nisan 25, 2024

Facebook’un Akıllı Gözlüğü Lansman Öncesi Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sosyal medya devi Facebook ve gözlük üreticisi Ray-Ban işbirliği ile geliştirilen akıllı gözlükler bugün gerçekleştirilecek bir lansmanda tanıtılacaktı ancak çoğu zaman olduğu gibi, güvenilir sızıntı yapan Evan Blass, yeni serinin birden fazla görüntüsüyle gözlükleri lansman öncesinde sızdırmayı başardı.

Facebook ve Luxottica (Ray-Ban’in ana şirketi) bir yıldır bugün piyasaya sürülmesi beklenilen akıllı gözlükler üzerinde çalışma sergiliyorlar, ancak piyasaya sürülen cihaz, herhangi bir AR özelliğinden yoksun gibi göründüğü için biraz hayal kırıklığı yaratabilir.

Görüntülere baktığımız zaman, akıllı gözlüğün ön tarafında iki adet kamera yer alıyor ve kamerayı aktif hale getirdiğine inandığımız bir düğme ile nispeten normal boyutlu bir çerçeve ile geliyor. Herhangi bir görüntüleme özelliği yok gibi görünüyor. Facebook, gözlükleri üçüncü çerçeve stiliyle piyasaya sürecek.

Bu aşamada, gözlükler Google’ın Gözlüklerinden çok Snap’s Spectacles’a benziyor, ancak bugün gözlükler hakkında daha fazla bilgi alacağımız lansmanı bekliyoruz zira görüntüler dışında bir bilgiye sahip değiliz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler