Cuma, Nisan 19, 2024

Far Cry 6 Bir Kez Daha Ücretsiz Oluyor! Güzel Bir Kampanya da Var

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ubisoft’un en iddialı oyun serisi Far Cry, en son Far Cry 6 ile karşımıza çıktı. Oyun, son nesil AMD teknolojilerini de destekledi ve görsel açıdan da oynanış bakımından da sevildi. Şimdi yapım yeniden gündeme taşınıyor zira Far Cry 6 ücretsiz oluyor.

Oyunun tamamen ücretsiz olduğunu söylemek isterdim ama değil. Ubisoft, oyunu denemeniz için ücretsiz hale getiriyor. Peki ne zamana kadar ücretsiz olacak?

Far Cry 6 Ücretsiz Deneme Sürümü Etkinliği

Oyunun tam sürümünü ücretsiz olarak deneyebilecek olan kullanıcılar 4 Ağustos 19:00 itibariyle oyuna erişebilecekler.

Yapım 8 Ağustos 19:00 tarihine kadar da ücretsiz olarak kalacak. Herhangi bir platform farkının olmadığını da belirtelim. PC ya da konsollar fark etmeden oyunu ücretsiz olarak deneyebileceksiniz.

Kullanıcılar bugün itibariyle oyunu ön yükleme de yapabilecekler. Böylece oyun ücretsiz olduğu zaman oyunu indirmek için ek bir zaman harcamamış olacaksınız.

Ücretsiz hafta sonu etkinliği kapsamında sunulacak olan yapımı beğenirseniz ve satın almak isterseniz, bu süre içerisinde oyunda büyük indirimler de yapılacak.

Yine Ubisoft tarafından paylaşılan videoya baktığımız zaman yapımın bu süre içerisinde %60 oranında indirime gireceğini görüyoruz. Merak edenler için Far Cry 6 ücretsiz hafta sonu etkinliğinin linkini şuraya ekliyorum. Etkinlik sayfasında da detayları görebilirsiniz.

Sayfada tüm platformlar için linkler de eklenmiş durumda. Yine bu konuda da bilgiyi bulabilirsiniz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler