Cumartesi, Nisan 20, 2024

Project L için Açıklama Geldi! Oyun Ücretsiz Olacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

League of Legends oyununun arkasındaki ekip Riot Games, bundan 3 yıl kadar önce yeni bir oyun için daha çalışmalara başlamıştı. Yine LOL evrenini konu edinen ama bu kez türü farklı olan Project L oyunu için yeni bilgiler de verilmeye başlandı.

Bir yakın dövüş oyunu olsa da LOL evreninde geçecek olan yapım için yapılan yeni açıklamalar, beklediğimiz bir müjdeyi de sunmuş oldu.

Project L, Oynaması Ücretsiz Bir Oyun Olacak

Oyun için yapılan son açıklamada, yapımın oynaması ücretsiz olarak sunulacağı onaylandı. Zaten bu haberi bekliyorduk ama resmi onayı da almış olduk.

LOL kahramanlarının da başrolde olacağı yakın dövüş oyunu için verilen bir başka bilgi ise oyunda yer alacak yeni kahraman oldu.

Hala tamamlanmamış olan oyunda yer alacak yeni kahraman yakından tanıdığımız Illaoi olacak.

Project L

Özelliklerinin birebir olarak oyuna aktarılmasını beklediğimiz kahramanın oyunu daha renkli bir hale getireceği kesin.

2 boyutlu bir yakın dövüş oyunu olarak sahneye çıkacak olan Project L için çıkış tarihini ne zaman göreceğimizi ise hala bilmiyoruz.

Yakın zamanda Riot Games tarafından satın alınan Radiant Entertainment’ın ekibinin geliştirmeye devam ettiği oyun için çıkış tarihi açıklamasını da merakla bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler