Cuma, Mart 29, 2024

Stray Oyunu Aldı Yürüdü! En Çok Satanlar Listesinde

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bir kedi oyunu çıktı geldi tüm dengeleri değiştirdi. Tam olarak böyle tanımlayabiliriz. 19 Temmuz tarihinde çıkışını gerçekleştiren Stray, o kadar çok sevildi ki şimdi de oyunun Steam en çok satanlar listesinde zirveye oynuyor.

Aslında bunun sinyalleri geçtiğimiz hafta gelmişti. Yapım, hem konsollarda hem de PC sürümünde çok güzel dönüşler almıştı. İnceleme puanlarında da zirvede olunca, Steam çok satanlar listesinde yer alması da sürpriz olmadı.

Stray, Steam Haftanın En Çok Satanlar Listesinde 2. Sırada

Steam tarafından yeni açıklanan listeye baktığımız zaman oyun haftanın en çok satan 2. yapımı olmuş. Birinci sırada yine Steam Deck yer alıyor ama aslında Steam’in el konsolu olan Deck’i liste dışında saymak lazım. Böyle düşündüğümüz zaman Stray 1. sırada diyebiliriz.

Zira oyunun neredeyse olumsuz eleştirisi yok diyebiliriz. Steam derecelendirmesinde “Son Derece Olumlu” görüşünü alan yapım %95.89’luk bir beğeni oranına sahip. Üstelik sadece PC sürümü değil konsol sürümü için de güzel dönüşler var.

Stray

En son Metacritic üzerinden kullanıcı değerlendirmesinde PS5 için oyunun 8.8 skoru aldığını da görmüştük.

Anlaşılan o ki oyuncular artık sürekli kendini tekrarlayan oyunlardan çok, alışılmışın dışına çıkan yapımlara ilgi göstermeye başladı. Stray bunun güzel örneklerinden biri oldu.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler