Cuma, Nisan 26, 2024

NBA 2K23 için İlk Bakış Fragmanı Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Eğer futbol oyunlarını seviyorsanız FIFA serisini, basketbol oyunlarını seviyorsanız da NBA 2K serisini tek geçerim. İki seride alanının en iyileri. Her yıl da bu seriler için oyunlar görüyoruz. En son yeni futbol oyunu FIFA 23 için detaylar açıklanmıştı. Şimdi ise kısa süre önce duyurulan NBA 2K23 için yeni bir fragman yayınlandı.

Özel sürümünde Michael Jordan’ın kapağında yer alacağı oyun için yayınlanan bu video, oyun içinden görüntüleri içeren de ilk video oldu.

NBA 2K23 Fragmanında Nasıl Detaylar Var?

Her zaman olduğu gibi fragmanda dikkat çeken nokta, oyunun ne kadar gerçekçi olduğu. NBA 2K22 için de aynı şeyi söylemiştik. Şimdi NBA 2K23 için de aynı şeyi söylüyoruz.

Yine oyunda karakter modelleri çok iyi. Gerçekçi bir atmosfer sunuluyor. Bu kez fragmanda kadın basketbol takımlarının da öne çıkarıldığını bir dip not olarak eklemiş olalım.

Daha iyi bir basketbol atmosferi sunacağını net olarak gördüğümüz oyunun çıkış tarihinin 9 Eylül olarak belirlendiğini de hatırlatalım.

Çok yakında ön siparişler açılacaktır. Yapımı konsolda oynayanlar için değil ama PC sürümünü alacaklar için sistem gereksinimlerinin açıklanmasını beklediğimizi de ekleyelim.

Zira grafiklere bakacak olursak, 2K23 iyi bir sistem isteyecek gibi duruyor. Ama henüz bu konuda bir açıklama yok.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler