Cumartesi, Nisan 27, 2024

FIFA 22 Bu Kez Üzdü! Fiyat Yükseliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

EA Games’in şu an için en iyi diyebileceğimiz futbol oyunu FIFA 22, hala oyuncuların dikkatini çekmeyi başarıyor. Muhtemelen FIFA 23 (ya da yeni ismiyle ne olursa) gelene kadar da bu ilgi devam edecek.

Fakat oyunu hala almamış ve şu sıralar almak isteyenler için kötü bir haberim var. Hep indirim haberleriyle karşınızda oluyoruz ama bu kez bir zam haberiyle karşınızda olacağız. Öyle ki oyunun fiyatı bir miktar uçuşa geçti. 🙂

FIFA 22 Fiyatı Nasıl Değişti?

Aradan çok zaman geçmedi. Geçen hafta içerisinde Steam EA Games yayıncı indirimleri kapsamında bu oyunu paylaşmıştım. Listede o zaman yer aldığı fiyat 138 TL idi. Sadece 138 TL kadarcık.

“Sadece” dedim çünkü oyunun fiyatı şu an için 600 TL olarak güncellendi. Döviz kuruna göre bir düzenleme yapıldığını düşünüyorum.

499 TL seviyelerinde seyreden indirimsiz fiyatta böylece 600 TL bandını bulmuş oldu. Yapımı indirimden alanlar bir hayli şanslı diyebilirim.

FIFA 22

Çünkü dediğim gibi henüz geçen hafta içerisinde liste paylaşmıştık ve fiyat neredeyse 5 katı artış göstermiş durumda.

Açıkçası yeni bir indirim dönemi gelene kadar oyunu bu fiyata almak bana çok mantıklı gelmiyor. Bundan sonra FIFA 22 için indirim gelir mi ya da ne zaman gelir hiçbir bilgim yok.

Ama takip edeceğiz. Zaman zaman indirimli oyunları sizlerle paylaşıyoruz. Yine oyun indirime girecek olursa, sizlerle paylaşırız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler