Çarşamba, Nisan 24, 2024

Steam’de EA Games İndirimleri Başladı | Oyun Tavsiyeleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

Steam indirim dönemini yine açmış durumda. Bu kez genel değil de yayıncı özelinde indirimler var. Kısa süre önce Capcom yayıncı indirimlerinden söz etmiştik. Şimdi ise sıra geldi Steam’de EA Games indirimleri dizimize.

Her zaman olduğu gibi indirimlerden söz edeceğiz ve sonrasında da bazı oyun tavsiyelerinde bulunacağız. Hiç uzatmadan oyunlara geçmek istiyorum.

Steam’de EA Games İndirimleri Kapsamında Alınabilecek En İyi Oyunlar

Şahsi olarak söyleyebilirim ki EA Games imzalı oyunlar favorim. Bu zamana kadar şirketin yayıncı ya da yapımcı olduğu efsane birçok seri var. Battlefield, FIFA, Mass Effect ve daha niceleri. Haliyle bu firmada indirim haberi gördüğüm zaman heyecanlanıyorum. Firmanın Origin dışına çıkması ve Steam ile anlaşması da sürekli indirim haberleri almamızı sağladı. O da ayrı bir dipnot olarak kalsın.

Şimdi geçelim indirimler kapsamında alınabilecek olan oyunlara. Bu kez biraz daha fazla tavsiye vereceğiz.

FIFA 2022 – İndirim Öncesi Fiyat 420 TL – %67 indirim sonrası 138 TL

Böyle bir liste yapıyorsak başa yazalım 1. FIFA 22. Şu an daha kaliteli bir futbol oyununun olmadığını düşünenlerdenim. Yapımın en yakın rakibi PES yarıştan koptu gibi duruyor. Haliyle indirim de düşünüldüğü zaman, kaçırılmayacak bir oyun.

Mirror’s Edge Catalyst – İndirim Öncesi Fiyat 129 TL – %90 indirim sonrası 12.90 TL

Aksiyon ve macera türünün oyunlarından biri olan Mirror’s Edge, Faith’in hikayesini izlediğimiz iddialı bir yapım. Yeni dünyada geçen oyun, sağlam hikayesi ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca fiyatı çok iyi.

F1 2021 – İndirim Öncesi Fiyat 420 TL – %75 İndirim sonrası fiyat 105 TL

Steam’de EA Games indirimleri kapsamında yeni oyunlarda da indirimler yapılmış. Formula 1 dünyasına girmek isteyenler için şu an gördüğüm en iyi yapımlardan biri olan F1 2021, ciddi bir indirim almış. Yakın zamanda Xbox Games Pass’e de eklendiğini hatırlıyorum. PC kullanıcıları da kaçırmasın derim. Oyun çok başarılı. Hele bir de direksiyon setiniz varsa, tadından yenmez. 🙂

Star Wars Squadrons – İndirim Öncesi Fiyat 280 TL – %75 İndirim sonrası fiyat 70 TL

Star Wars dünyasına pilot gözünden katılıyorsunuz. Starfighter savaşının içindesiniz ve pilotluk yeteneklerinizi konuşturarak, düşmanlarınızı alt etmeye çalışıyorsunuz. Grafiklerini çok beğendiğim bir yapım.

Mass Effect Andromeda Deluxe Edition – İndirim Öncesi Fiyat 199 TL – %84 indirim sonrası fiyat 31 TL

Mass Effect serisini severler için değerlendirilebilecek bir oyun. BiaWare tarafından geliştirilen oyunun yayıncılığını Electronic Arts yapıyor. Açıkçası indirim sonrası fiyatı çok iyi geldi.

Star Wars Jedi Fallen Order – İndirim Öncesi Fiyat 280 TL – % 75 indirim sonrası 70 TL

Star Wars evreninde geçen, uzay temalı, bol aksiyonlu yer yer sinir bozucu olan ama genel anlamda eğlenceli bir oyun. 🙂 Zamanında IGN’den 10 üzerinden 9 inceleme puanı almış bir oyundan söz ediyoruz. Denenebilir.

NFS Hot Pursuit Remastered – İndirim Öncesi Fiyat 220 TL – %75 İndirim sonrası 55 TL

NFS’nin en sevilen oyunlarından biri olan Hot Pursuit yapımının yenilenmiş versiyonu. Grafikler ve efektler çok daha başarılı. İndirim seviyesi düşünülecek olursa, mutlaka listede yer alacak bir yapım.

https://youtu.be/AeRnez3di1I

Dead Space 3 – İndirim Öncesi Fiyat 129 TL – %75 indirim sonrası 32 TL

Evet çok yeni bir oyun değil ama EA Games’in uzay temalı oyunları içerisinde en çok sevilenlerinden. Uzay istasyonunda çeşitli yaratıklarla mücadele ettiğiniz oyun, yer yer korku unsurlarıyla da dikkat çekiyor. Bir bakıyorsunuz aniden üzerinize uzaylı bir yaratık saldırmış. 🙂

Dirt Rally 2.0 – İndirim Öncesi Fiyat 40 TL – %75 indirim sonrası 10 TL

Codemaster ile ortak olarak yayınlanan yapım, ralli severler için geliyor. Oyunun oldukça detaylı olması, yapımı öne çıkarıyor. Açıkçası şu an fiyatı da çok iyi.

Battlefield V – İndirim Öncesi Fiyat 420 TL – % 75 İndirim sonrası 105 TL

2042 hezimetinden sonra Battlefield V, serinin severlerine iyi gelecektir diye düşünüyorum. Yine dünya savaşı temalı yapım, kendi adıma serinin sevdiğim oyunları arasında.

Steam’de EA Games İndirimleri kapsamında benim tavsiye edeceğim oyunlar bunlar. 28 Mart tarihine kadar devam edecek olan indirimlerdeki tüm EA Games oyunlarını görmeniz adına, buraya sayfanın linkini de ekliyorum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler