Cuma, Nisan 26, 2024

FIFA 22 için Önemli Bir Değişiklik Yapıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

FIFA 22 v1.22 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme oyuna bazı düzeltmeler ve iyileştirmeler getiriyor. Ayrıca ufak tefek değişiklikler de var. Şu an için güncellemenin neler getirdiği ise konuşulmuyor.

Asıl konuşulan güncellemenin neler götürdüğü. Öyle ki güncellemeyle beraber oyundan Rus takımları tamamen çıkarıldı. Tek bir takım ya da tek bir öge değil, tüm Rus takımlarının ve ögelerinin oyuna veda ettiğini gördük.

FIFA 22’de Artık Rus Takımları ve Ögeleri Yok

Yapılan değişiklik başta Rus milli takımını içeriyor. Artık oyunda Rus milli takımını göremeyeceksiniz.

Bunun yanında oyunda diğer Rus takımları da olmayacak. Başta da belirttiğimiz gibi sadece takımlar çıkarılmadı. Takımların yanında Rus temalı stadyum özelleştirme ögeleri, Rus takımlarının formaları gibi ögeler de oyun içerisinde kaldırıldı.

Kaçırmayın: Apple Watch 8 Sıcaklık sensörüyle Gelecek

Bu ögelere sahip olan oyunculara ise PSG ögeleri verildiği duyuruldu. Böylece v1.22 güncellemesi ile tüm Rus ögeleri oyuna veda etmiş oldu.

Bunun yanında güncelleme, Ultimate Team kısmında ve karşılaşmalarda yaşanan bazı hataları ve görsel sorunları da giderdi.

FIFA 22

Ayrıca bağlantı konusunda da maç lobisi kısmında hatalı ping gösterilmesi sorunu da giderildi. Artık ping doğru bir şekilde gösterilecek.

Tüm bunlarla beraber FIFA 22 güncellemesi, PS5, Xbox One, PS4 ve PC sürümü için indirilebilir durumda.

Rus takımları konusunda karar bundan sonraki aşamada değişir mi değişmez mi bu konuda ise bir bilgimiz yok. Artık onu belirleyen EA Games olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler