Cuma, Nisan 19, 2024

Galaxy A71 Render Görüntüsü Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un akıllı telefon modelleri kısa bir süre sonra yenilenecek. Marka bir yandan Lite modelleri sunacak bir yandan ise Galaxy A serisini güncelleyecek. Yenilenecek olan A serisi modellerden birisi de Galaxy A71 akıllı telefonları olacak.

Özellikle tasarım kısmında iddialı bir model olmasını beklediğimiz yeni akıllı telefonlar için bilgiler de gelmeye devam ediyor. Samsung’a yakın kaynaklar tarafından bu kez telefonların render görüntüleri paylaşıldı.

Galaxy A71 render görüntülerinde dikkat çeken kamera detayı

Galaxy A71 akıllı telefonlarına ait olan görsellerde, kameranın ekranın hemen üzerinde yer alacağı görülüyor. Yine bu modelde de ekrana gömülü olarak kamera gelecek ve kameralar tıpkı Note 10 akıllı telefonlarında olduğu gibi tam olarak ortalanmış bir şekilde konumlandırılacak.

Üst ve yan kısımlarda herhangi bir çerçeve alanının ise bulunmadığını göreceğiz. Sadece alt kısımda ince bir çerçeve yer alacak. Bunun dışında tamamen çerçevesiz bir akıllı telefon sunulacak. Muhtemelen Galaxy A71, ekran gövde oranı kısmında %90’ın üzerinde bir değer sunacak.

Galaxy A71

Telefonun teknik özelliklerine baktığımız zaman ise 6.7 inç AMOLED ekranın başrol oyuncusu olduğunu göreceğiz. Başarılı ekran Snapdragon 675 işlemcilerini kullanacak. Fakat işlemci kısmında bilgiler kesin değil. Telefonun Snapdragon 730 serisine de sahip olması söz konusu olabilir.

Kamera kısmında ise 3 arka kamera ve ToF sensörünün kullanılması bekleniyor. 48 MP + 12 MP + 12 MP + ToF sensörü dizilimi ile gelecek olan Galaxy A71 için şimdilik detaylar bu şekilde. Telefonun tanıtımının MWC 2020 etkinliğinde yapılacağını da belirtelim.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler