Cumartesi, Nisan 27, 2024

Galaxy Book Pro 2 360 Sızdı! İşte Görüntüleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

27 Şubat tarihinde Samsung’un yeni bir lansman yapacağını paylaşmıştık. Bu lansman kapsamında Galaxy Book modellerinin ortaya çıkmasını bekliyorduk. Görünen o ki beklediğimiz olacak çünkü Galaxy Book Pro 2 360 olarak isimlendirilen yeni bir cihazın görüntüleri ortaya çıktı.

Cihazın renderı için hazırlanan görseller olduğu söylenen bu yeni görsellere göre, çok şık bir modelle karşı karşıya kalacağız. Rengi, kasanın inceliği, ekran çerçevesinin inceliği gibi detayları oldukça beğendiğimi söyleyebilirim.

Kaçırmayın: Arc Alchemist İş İstasyonu Modelleri 5 Ekranı Destekleyebilir

Galaxy Book Pro 2 360 Nasıl Bir Kasa Kullanacak?

Baktığımda rengin özel bir kırmızı rengi olduğunu görüyorum. Biraz araştırdığımız zaman bu rengin lansman rengi olmasının beklendiğini ve Burgonya Kırmızısı olarak adlandırılacağını öğrendik. Tabii ki şu an için sızıntı bilgiler.

Galaxy Book Pro 2 360

Cihazın kasa tasarımına baktığımız zaman ise çok ama çok ince bir kasa geleceğini görüyoruz. Ayrıca yeni menteşe sistemi sayesinde cihaz 360 derece çevrilebilecek. Ekranı muhtemelen tablet gibi de kullanabileceğiz.

Yine AMOLED olması beklenen bu panelin S Pen desteğinin bulunması da beklentilerimiz arasında. Zaten tablet kullanımında genelde S-pen desteği gündeme geliyor.

Galaxy Book Pro 2 360

12.nesil Alder Lake ile işlemci bazında da güncellenecek serinin resmi tanıtımı için zaten gün sayıyoruz. 27 Şubat tanıtımından sonra bir daha bakarız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler