Cuma, Nisan 19, 2024

Geliyor: ASUS GTX 1660 Ti Tam 11 Farklı Model İle Görüntülendi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni GTX 1660 Ti ekran kartları NVIDIA partnerleri aracılığı ile listelenmeye devam ediyor. Bugün ise ASUS GTX 1660 Ti ekran kartlarının modelleri ve detayları ortaya çıktı. Tam 11 farklı model ile gelen firma, uygun fiyatta pek çok alternatif vaat edecek.

ASUS bu bağlamda son kullanıcıların karşısına 3GB ve 6GB modellerini sergileyerek çıkacak. Piyasa satış fiyatları konusunda ise henüz net bir bilgi bulunmuyor. Şundan eminiz; diğer RTX 2060 modellerine göre 500 TL‘ye kadar daha ucuz satılacak.

ASUS GTX 1660 Ti Modelleri

GeForce GTX 1660 Ti ekran kartının 3GB ve 6GB bellek yapılandırmaları kesin olarak çıkacak. Ancak onun ötesinde TUF (yeni seri) modeller de GTX 1660 Ti kervanına katılacak. Sızıntılara göre 6GB varyantının en başında ROG STRIX olacak. Hem frekans hızları hem de performans olarak sınıfının en iyisi diyebiliriz.

ASUS modeller arasında DUAL, Expedition, Phoenix, TUF (Yeni seri), Turbo ve ROG STRIX olarak toplam 6 farklı model piyasaya sürecek. Aşağıdaki tablodan da Overclock ve Overclock olmayan versiyonlarını da görebilirsiniz.

asus gtx 1660 ti ekran kartilari

GTX 1660 Ti Ne Zaman Çıkacak?

22 Şubat 2019 tarihinde NVIDIA tarafından düzenlenecek etkinlik ile yeni GTX 1660 Ti ekran kartlarını piyasada göreceğiz. NVIDIA’nın en popüler SKU’su olan GTX 1060 böylece yavaş yavaş tarih olacak. Diğer firmalardan da geniş bir ekran kartı serisi bekliyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler