Perşembe, Mart 28, 2024

General Mobile GM Watch Tanıtıldı! Fiyatı Uygun Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

3 yeni akıllı telefon için tanıtım yapan General Mobile, akıllı saatleri için de yeni bir üye tanıttı. Tanıtımdan önce de söylediğimiz gibi markanın akıllı saati çok merak ediliyordu. Çünkü bu modelde bir fiyat avantajı sunulmasını bekliyorduk. Beklediğimiz gibi az da olsa yeni akıllı saat fiyat avantajıyla beraber geldi. General Mobile GM Watch adıyla tanıtılan saatin önce özelliklerinin üzerinden geçelim ve sonra fiyatlara gelelim.

General Mobile GM Watch Tasarımı ve Teknik Özellikleri

Yeni akıllı saate dışarıdan baktığınız zaman sanki Huawei Watch GT serilerini andırıyormuş gibi bir görüntüsü var.

Saat dilimlerinin işlendiği dış siyah çerçevesi ön planda olan GM Watch modelinin, metal kasaya sahip olduğunu gördük. Hemen yan kısımda bir kontrol düğmesinin de yer aldığı akıllı saat, tek gövde rengiyle geliyor. Saatin gövdesi siyah tek renk ama farklı kordon renkleri var.

General Mobile GM Watch

  • Ölçüler: 48 mm X 48 mm X 12.9 mm
  • Ağırlık: 62 gram
  • Suya Dayanıklılık: IP68 sertifikası

Tasarım kısmında şık duran bir model olarak gördüğümüz seri, teknik açıdan da kullanışlı. Tamamen dairesel ekranın kullanıldığı akıllı saat, 1.3 inç TFT LCD ekrana sahip. Dokunmatik ekran 240 X 240 piksel ve otomatik parlaklık ayarı ile hem ışık altında hem de karanlık ortamlarda net görüntü sunulmasını sağlıyor.

Kaçırmayın: General Mobile GM 22 Pro Duyuruldu

Koruma konusunda benim de ilk defa duyduğum 2D Panda ekran korumasının tercih edildiği ekranın, fiyatına göre gayet başarılı özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

General Mobile GM Watch

Diğer teknik detaylara geçtiğimi zaman ise tıpkı ekranda olduğu gibi tatmin edici özellikler bizi karşılıyor.

Tam 12 farklı spor moduna sahip olan GM Watch; kalp ritmi izleme, uyku takibi, nefes kontrol, kandaki oksijen izleme ve bildirim takibi sistemleri de sunuyor.

40’dan fazla kadran desteği sunan modelin tüm ayarları ve verileri de GM Watch App üzerinden kontrol edilebiliyor. Peki bu modelin fiyatı nasıl?

General Mobile GM Watch

General Mobile GM Watch Fiyatı Ne Durumda?

Yeni akıllı saat için fiyat açıklaması da geldi. Saatin nispeten piyasadaki diğer modellere göre biraz daha ucuz olduğunu gördük. 799 TL gibi bir satış fiyatı var. Ne kadar tercih edilecek zamanla göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler