Perşembe, Nisan 25, 2024

God of War 5 için İlk Paylaşım Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation özel oyunları ayrı bir liste üzerinde değerlendirilse, her listeye yazılacak oyun serilerinden olan God of War, en son 2018 yılında dördüncü oyunu ile boy gösterdi. Aradan iki yıl geçti ve şimdi God of War 5 oyununu konuşmaya başladık.

Yine devam hikayesi ile geleceği düşünülen oyun, PS5 için düzenlenen özel lansman kapsamında tanıtılır diyorduk ama bu beklentilerimiz tam anlamıyla karşılanmadı. Sadece yeni oyun için kısa bir tanıtım yayınlandı.

God of War 5

God of War 5 ne zaman gelecek?

Tanıtımın sonlarına doğru paylaşılan kısa videoda, oyun ile özdeşleşmiş olan tetra harf logosu görüntülendi. Bu kez mavi renk tonlarında ve buz kırıntıları içerisinde ekrana gelen logo sonrasında bir de Ragnarok yazısını gördük.

Oyunun isimlendirmesi hakkında da fikir veren video, bir yandan da devam hikayesinin geleceğini işaret ediyor. Öyle ki Ragnarok, İskandinav mitolojisinde yer alan ve yıkım, yıkım sonrasında yeni başlangıç anlamlarına geliyor ki bu da çok önemli bir ipucu.

God of War 5

Son oyunda da İskandinav mitolojisinden rakiplerle mücadele etmiştik. Anlayacağınız bağlantı kurulmuş oldu.

Henüz grafik yapısı, yeni konsollarda ne kadar iddialı olacağı gibi sorularına cevap bulamadığımız God of War 5 oyununun çıkış tarihi ise 2021 olarak işaret edildi. Bunu biz videoda gördük ve sadece 2021 yılı işaret edildi. Ay ya da gün bilgisi bulunmuyor. Bu bilgiler 2020 yılının sonuna doğru belli olabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler