Cumartesi, Nisan 20, 2024

Spider Man: Miles Morales Oyun İçi Videosu Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 konsolları ile beraber geleceği söylenen oyun Spider Man: Miles Morales, konsolların çıkış tarihinin açıklanmasından sonra oynanış videosuyla ortaya çıktı.

Sony’nin düzenlediği etkinlik sırasında yayınlanan oynanış videosu, yeni Spider Man oyunu için beklentilerin tavan yapmasına neden oldu.

Spider Man Miles Morales

Spider Man: Miles Morales sanılandan daha iddialı

Doğrudan oyun içinden çekilen görüntülerle hazırlanmış olan video, 7 dakikanın üzerinde uzun bir video. Videoyu izlediğiniz zaman şunu anlıyorsunuz ki Miles Morales, sanki sinema filmini oyuna taşımış.

İyi bir Spider Man filmine gamepad ile dahil olmuş gibi bir his oluşuyor. Tabii ki bunda PS5’in gücü de etkili ama grafikler gerçeklik konusunda yeteri kadar başarılı.

Spider Man Miles Morales

Böyle bir grafik yapısı içerisinde, oyun atmosferiyle çok iyi harmanlanmış olan dinamikler var. Videoda, Tinkerer isimli bir karaktere karşı verilen savaş gösteriliyor. Sadece bu mücadelede bile örümcek adamın neler yapabileceğine şahit oluyoruz.

Bu şekilde yeni konsolların gücünü yansıtacak örnek oyunlardan biri olmasını beklediğimi Spider Man: Miles Morales, oyuncuları çok bekletmeyecek ve 2020 yılının son ayları gibi satışa çıkacak. İyi bir haber de verelim ki oyun PS4 uyumlu da olacak. PS4 konsollar için de aynı dönemde satışların başlaması bekleniyor. Tabii ki eski konsolda aynı grafik başarısını göremeyebileceğimizi dip not olarak eklemek isterim.

Grafik yapısında kesinlikle PS5 konsollarının gücünün etkisi büyük. PS4 serisinde nasıl bir görüntü deneyimi elde edileceği ise ancak çıkış sonrasında öğrenilebilecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler