Cuma, Nisan 26, 2024

PS5 ile Fortnite Bambaşka Bir Deneyim Sunacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

PS5 oyun konsolu iddialı bir çıkış yapacak. Burada oyun desteği çok önemli. Destek verilecek olan oyunların sayısının fazla olması Sony için büyük bir avantaj olacak. Fortnite yeni konsollarda boy gösterecek olan oyunlardan.

Tabii ki Fortnite’ın PS5 sürümü de bazı iyileştirmelere sahip olacak. Sony’nin etkinliğinde de oyunun PS5 versiyonuna ilişkin yeni bir video yayınlandı. İşte bu video yeni nesil oyun konsollarında nasıl bir Fortnite deneyimi elde edeceğimizi de göstermiş oldu.

Fortnite

Fortnite RTX ile güçlenecek

Yeni nesil oyun konsollarıyla RTX desteğini de beraberinde getirecek olan oyun, grafik açısından bir hayli gelişmiş olacak.

Daha iyi efektler, daha iyi grafikler ve animasyonları beraberinde getirecek olan PS5 versiyonunun çok daha fazla ilgi göreceğini söyleyebilirim.

 

Ayrıca oyun uyumluluk programına da dahil olacak. Yani sadece görsel açıdan yapılan iyileştirmeyle sınırlı kalınmayacak. PS4 konsollarda yer alan oyun içi satın alımlar ve ögeler de yeni nesil konsollara aktarılabilecek.

Şimdi beklediğimiz bir şey daha var o da Xbox Series X ve S modelleri için de Fortnite desteğinin gelip gelmeyeceği. Sony anlaşması tamam.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler