Cuma, Nisan 19, 2024

God of War PC Sürümü Kritik Satış Sınırını Geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony’nin farklı bir strateji yaparak, yıllar sonra PC sürümüne getirdiği God of War, başarıdan başarıya koşmaya başladı.

Oyunun adeta PC sürümü bekleniyormuş desek yeridir. Önce oyun yayınlandığı zaman Steam üzerinden anlık kullanıcı sayılarıyla dikkat çekti. Sonrasında ise yapımın satışları dikkat çekmeye başladı.

Bu konuda ortaya çıkan yeni bilgi ise oyunun bazı satış barajlarını da aştığını gösteriyor. Belki Sony için yeni bir rekor bile gelebilir.

God of War PC Satışları Ne Seviyede?

Yaklaşık 1 ay kadar önce çıkan oyun şimdiden 2 milyon satış adedini geçmiş durumda. SteamSpy paylaşımına göre yapım 2 milyon barajını aştı ama tam olarak ne kadar aştı belli değil. Çünkü değerlendirme Steam platformunu ilgilendiriyor.

Kaçırmayın: Özel Tasarım Cooler Master Sneaker X kasa geliyor 

Bunun bir de Epic Games tarafı var. Toplam satış rakamları çok daha yüksek olabilir. Bu konuda resmi açıklamalar sonrasında daha net konuşmak mümkün olacak. Sadece 1 ay gibi bir süre içerisinde ve sadece Steam değerlendirildiğinde 2 milyon satış barajının geçilmesi ise yapımın PC’de gerçekten sevildiğini gösteriyor.

God of War

Satışların bu seviyelerde gitmesi, Sony’nin fikirlerini de değiştirebilir. Konsollara özgü olan yapımların PC özel versiyonlarını daha sık görebiliriz. Bu God of War serisinin devamı için de geçerli olabilecek bir durum.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler