Cuma, Mart 29, 2024

Spor Ayakkabı Şeklinde Kasa Cooler Master Sneaker X Satışa Çıkıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaklaşık 2 sene önce ilk kez Case Mod World 2020 yarışmasında boy gösteren JMDF’nin hazırladığı spor ayakkabı şeklinde kasa, satışa çıkmaya hazırlanıyor. Cooler Master Sneaker X adıyla göreceğimiz yeni seri, sistem toplama tutkunları için güzel bir alternatif oluşturacak.

Öyle ki kasa, standart olarak bildiğimiz sistem kasalarına göre çok daha farklı bir yapıya sahip. Bildiğiniz bir spor ayakkabı gibi gözüküyor.

Cooler Master Sneaker X Neler Sunacak?

Kasa için paylaşılan açılan videoda genel olarak tasarım yapısını görüyoruz. Ünlü ayakkabı üreticilerinin, ünlü serilerinden ilham alınarak hazırlanan modelde yok yok. Göründüğünden daha büyük olan kasa, tam bir spor ayakkabı görüntüsüne sahip.

Kaçırmayın: Mining Kartlarında Fiyatlar Düşüyor 

RGB aydınlatmalar, AIO soğutucu, geniş ekran kartı, güç kaynağı kısacası kasanın içerisine her şey yerleştirilmiş ve yok yok desek yeridir.

Cooler Master Sneaker X

Sistemin ısınmasını engellemek adına geniş havalandırma alanlarının da sunulduğunu gördüğümüz seride, zaten AIO soğutucuları da kullanmak mümkün.

Markanın söylediğine göre son nesil GPU birimlerini de son nesil CPU birimlerini de kullanabileceğimiz kasa bu açıdan herhangi bir sınıra sahip olmayacak.

Şimdilik bu model için fiyat bilgisi ise yok. Çok ucuz olmayacağına eminim. Zira özel bir üründen söz ediyoruz. Bunu ancak satışlar başladığı zaman göreceğiz. Satışlar ise 2022 yılının 3.çeyreği içerisinde başlamış olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler