Cuma, Nisan 26, 2024

Google Earth iOS uygulamasına yeni özellikler getiriliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yaz oldukça güzel ve tatil için biçilmiş kaftan olan bir mevsim. Haliyle insanlar da tatilde gidecek yerler aramakta. Google Earth iOS uygulamasına gelen yeni güncelleme ile beraber Google Earth artık daha kullanışlı ve elverişli olacak. iOS kullanıcıları için gelecek güncelleme ile beraber Google Earth, gezdiğiniz yerlere göre sizlere tatil yerleri sunacak. Aslında daha önceden earth.google.com web sitesine ve Android’e gelmiş olan özellik, geçtiğimiz günlerde iOS’a da gelmiş durumda.

google maps park sistemi

Voyager İle Bölgenin “Hikayelerini” Görün

Facebook’un her uygulamaya hikayeler özelliğini getirme durumuna artık aşinayız, fakat bu hikayeler 24 saatte kaybolan bildiğimiz hikayelerden değil. Google, yeni Hikayeler özelliğini şu şekilde anlatmakta ;

“Yolculuğun eğlencesinin yarısını o yolculuğu planlamak oluşturuyor. Voyager, Google Earth‘te bulunan yeni hikayeler özelliği, size sonraki seyahatiniz konusunda ilham vermek için hazırlandı. Yolculuk başlığı altındaki birçok şehirle ilgili her geçen gün artan, farklı şehirler hakkındaki ‘hikayeler’, sizlere sonraki yolculuğunuz konusunda ilham vermek için eklenen yeni özelliklerden yalnızca bir tanesi.

Dışarıyı seven biri misiniz? Alaska’nın Katmai Milli Parkı’ndaki kahverengi ayıları görün, kano ile açık deniz alanlarında gezin, ya da Machu Picchu’da yürüyüş yapın. Voyager herkes için yolculuk önerilerine ve ipuçlarına sahip.

Bilgi Kartları İle Gideceğiniz Yer Hakkında Bilgilenin

Google Now kartlarında da yeni yeni bulunan bilgi kartları özelliği, iOS uygulamasına gelen yeni güncelleme ile beraber gideceğiniz bölge hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tokyo’ya mı gitmek istiyorsunuz? Yalnızca dokunun. Google Earth, sizin için Tokyo ile ilgili anında bilgiler sunacaktır. Paris’te gezmek mi istiyorsunuz? Yalnızca dokunun. Google Earth sizin için gezilecek yerler de dahil onlarca bilgiyi sizin elinizin altına getirecektir.

“Kendimi Şanslı Hissediyorum”

Gideceğiniz yer konusunda yardıma mı ihtiyacınız var? Nereye gideceğiniz konusunda kararsız mısınız? Google Earth sizlere, arama motorunda bulunan “Kendimi şanslı hissediyorum” butonunu getirdi. Bu butona tıkladığınız takdirde, Google Earth gezdiğiniz yerlere ve sevdiğiniz şeylere göre size en uygun yerleri arayacak ve tatilinize katkıda bulunacaktır.

 

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler