Cuma, Nisan 26, 2024

MSI’dan Oyuncuların Yeni Gözdesi Immerse GH70

Paylaş

silkroad gaminggentr

MSI‘ı bilmeyenler için biraz açayım hocalar ; MSI oyuncuların çok sevdiği, “kırmızı ejderha” olarak adlandırılan bir teknoloji firması. MSI son zamanlarda bilgisayar ve bilgisayar parçaları gibi ana bileşenler yapmakla beraber klavye, mouse gibi çevre birimlerinde de kendi kalitesini gösteriyor. MSI şimdi ise Immerse GH70 adında yeni kulaklığını piyasaya sürüyor. İsterseniz şimdi bu “yeni ejderha”nın özelliklerinden bahsedelim.

MSI’ın Yeni Gözde Kulaklığı Immerse GH70’in Özellikleri :

Minik Ejderha’nın tam model ismi ;  Immerse GH70 Gaming Headset. En baştan belirtmem gerekiyor, bu kulaklık Mystic Light RGB adlı bir RGB ışıklandırma teknolojisine sahip. 

7.1 Surround (çevresel) ses teknolojisine ve altın uçlu USB 2.0 çıkışa sahip olan kulaklığın kablo uzunluğu ise 2 metre, tabi ki de bu kablonun örgülü bir yapıda olduğunu hatırlatmakta fayda var.

50nm Neodymium sürücü ile gelen Immerse GH70 , 20Hz ile 40KHz frekans tepki aralığına ve 3dB ile 100dB arası hassasiyet değerlerine sahip. 

msı Immerse GH70 pch 2

Immerse GH70 ‘nin Mikrofon Özellikleri :

Oyuncuların en çok beğendiği mikrofon tipi olan “girip çıkabilen mikrofon” tipine sahip olan Immerse GH70 ‘in mikrofon hassasiyeti ise 3dB ile 40dB aralığında ve 2.2K ohm Empedans değerine sahip. Frekans tepki aralığı ise 100Hz ile 10KHz arası olan Immerse GH70 ‘in mikrofonu gayet iyi bir iş çıkartacak gibi görünüyor. 

MSI Immerse GH70 ‘ın fiyatı veya ne zaman piyasaya sürüleceği hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor fakat kulaklığın bu ay içerisinde çıkış yapması bekleniyor hocalar..

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler