Cuma, Nisan 19, 2024

Google Pixel 4A Fiyatı Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İlkbahara girmemiz ile birlikte bir çok yeni ürünün, yazılımın ve yeniliğin sızdırılması demek.

Önemli telefon sızıntısı, meşhur ajan Evan Blass tarafından gerçekleşti. Google Pixel 4A’nın başlangıç fiyatını gösterdiğini iddia eden billboard marketlerinin resimlerini twitter hesabı üzerinden paylaştı. Görünen şu ki Google Pixel 4A 399 Amerikan Doları fiyat etiketine sahip olacak.

Bu fiyat sızıntısı, bu hafta gerçekleştirilen üçüncü Pixel 4A sızıntısı oluyor. Dün bir YouTube kanalı tarafınca iddia edilen orta segmen cihazın neler sunabileceğini gösteren kapsamlı bir uygulama paylaştı.

Şimdiye kadar, telefonun 3,5 mm kulaklık jakı, arkaya monte edilmiş bir parmak izi sensörü, bir delik delme selfie kamerası ve arkada kare bir kamera modülü olacak gibi görünüyor Dış görüntüsü ile ilgili bir haber yapmıştık. Burada.

Beklentilere baktığımız zaman cihazı en az 2340×1080 çözünürlükte 5.8 inç ekran ile gelmesi bekleniliyor. İç tarafa geçtiğimiz zaman Snapdragon 730 işlemciye ve 4GB RAM kapasitesine sahip olabileceği dile getiriliyor. Google Pixel 4A cihazının iki farklı varyantta gelmesi planlanılıyor. Her iki modelde de 64 GB depolama alanı ve üst düzey modelde çift SIM Kart yuvası mevcut olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler