Cumartesi, Nisan 20, 2024

Google Pixel 5 XL Render Görüntüleri Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pixel serisi, yavaş ama emin adımlarla yoluna devam ediyor. Bu sene gündeme gelmesini beklediğimiz yeni seri ise Google Pixel 5 akıllı telefonları olacak. Serinin içerisinde en dikkat çeken model olmasını beklediğimiz Google Pixel 5 XL için de yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı.

Son olarak yeni nesil akıllı telefonlara ait olduğu iddia edilen render görselleri yayınlandı. Kesin olarak doğrulanmış değil ancak render görüntülerine bakacak olursak XL modeli bu kez radikal bir tasarım değişikliği ile gelecek.

Google Pixel 5 XL kamera alanı tamamen değişebilir

Google Pixel 4 akıllı telefonlarında kare şeklinde kamera alanı kullanılmış ve açıkçası iPhone 11 serisine benzer bir tasarım görmüştük. Eğer paylaşılan render görüntüleri gerçeği yansıtıyorsa yeni akıllı telefonda bu tasarım tamamen değişecek.

Bu kez diğer akıllı telefonları kopyalayan bir akıllı telefon söz konusu olmayacak. Kamera alanı tam ortalanmış bir şekilde gelecek ve yarım silindir bir kamera alanı bulunacak. Bu kamera alanı içerisinde ise 3 adet arka kameranın ve ortalanmış olan bir flaş ışığının bulunacağı görülüyor.

Google Pixel 5 XL
En altta yer alan kameranın bu kez ultra geniş açılı kamera olması beklenmekte. Ekran tasarımının nasıl olacağı konusunda ise şimdilik bir bilgi yok. Muhtemelen ekran tasarımında da farklı bir tercih söz konusu olabilir. Pixel 5 XL çentik alanı yerine ekrana gömülü kamera sistemi görebiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler