Cuma, Nisan 26, 2024

Google Pixel Buds Pro Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

İnternet devi Google, bugün gerçekleştirdiği Google I/O etkinliğinde kulak içi tam kablosuz kulaklık modeli Pixel Buds Pro‘yu resmi olarak tanıttı. Dört farklı renk seçeneğinde satışa çıkacak olan kablosuz kulaklığın fiyat etiketi yalnızca 199,99 Amerikan Doları!

Google Pixel Buds Pro, aktif gürültü engelleme teknolojisine sahip ilk Pixel Buds modeli ünvanına da sahip. Kulaklıkların her biri özel bir 6 çekirdekli ses işlemcisine sahip ve gürültüyü ortadan kaldırmak için özel algoritmalar kullanıyorlar ayrıca iptal edilen gürültü miktarını en üst düzeye çıkarmak için kulak şeklinize uyum sağlamak için Silent Seal isimli bir özelliğe sahipler.

google pixel buds pro
Google Pixel Buds Pro Tanıtıldı! 2

Her bir Pixel Buds Pro, özel olarak tasarlanmış 11mm’lik sürücülere sahipler. Volume EQ, ses ayarını ses düzeyine göre otomatik olarak ayarlarken 5 bantlı bir EQ, sesi kendi kulak zevkinize göre daha da özelleştirebilmenizi sağlıyor. Aktif Gürültü Engelleme özelliği sunan diğer birçok kulaklıkta olduğu gibi, Pixel Buds Pro şeffaflık moduna da sahip. Bu, ortam seslerini duymanıza izin verir, böylece kulak içi kulaklıklarınızı çıkarmak zorunda kalmadan etrafınızdaki insanların konuşmasını rahatlıkla duyabilirsiniz.

Kullanıcıyı rahatlatan “basınç sensörü”?

Google’a göre kulaklıkların her birinde basınç sensörleri yer alıyor ve böylelikle kulaklıkların kulaklarınıza yapmakta olduğu basınç değeri aktif olarak ölçülebiliyor ve nasıl yapıldığı henüz bilinmese de kulaklıklar kullanıcıyı rahatlamanın bir yolunu sağlıyor.

Pixel Buds Pro, kutu içerisinden Uzamsal Ses desteğinden yoksun olarak çıkıyor fakat yıl içerisinde ilerleyen günlerde Uzamsal Ses için bir yazılım güncellemesi alıyor olacak ve Pixel Buds Pro sahipleri uyumlu Pixel telefonlarda uzamsal ses desteğine sahip video içeriklerinde surround ses efektini deneyimleyebilecekler.

IPX4 su geçirmezliğe sahip kulaklıklar hüzmeleme mikrofonlara, ses ivmeölçerine, rüzgarı engelleyen ağ kapaklarına, çok noktalı bağlantıya, dokunmatik kontrollere ve gerçek zamanlı çeviri ile eller serbest Google Asistan desteğine sahip. Aynı zamanda kulaklıkları şarj ve muhafaza ettiğiniz kutu ise IPX2 sertifikasına sahip.

Kullanım süreleri ne kadar?

Pixel Buds Pro, Aktif Gürültü Engelleme (ANC) ile 7 saat ve ANC olmadan 11 sat nominal pil ömrüne sahip, kasa ile ANC kullanımında toplam 20 saat ve kasa ile ANC olmadan 31 saat kullanım sunuyor. Google Pixel Buds Pro; Mercan, Limon Otu, Sis ve Kömür olmak üzere dört farklı renk seçeneğinde 21 Temmuz tarihinde çevrimiçi olarak satışa çıkacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler