Cumartesi, Nisan 20, 2024

Google Pixel Watch için En Net Görüntüler Sızdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Google Pixel Watch akıllı saat sızıntıları aslında ülkemizde çok ilgi görmüyor. Zira bu modelin ülkemizde satılması beklenmiyor. Fakat son yaşanan sızıntı için durum biraz daha farklı.

Bu kez sıradan bir sızıntıdan söz etmiyoruz. Bu kez yeni akıllı saatin prototip versiyonunun restoranda unutulması sonucunda sızıntı meydana geldi. Nasıl oldu ya da nasıl bir kafayla oldu bilinmiyor ama saati test eden bir kullanıcının, restoranda saati unuttuğu ve böylece saatin en net şekilde sızmasına neden olduğu söyleniyor.

Google Pixel Watch Nasıl Görünüyor?

Olayı anladıysak artık sızıntı kısmına gelelim. Sızıntı konusuna geldiğimiz zaman yeni akıllı saatin dairesel bir tasarıma sahip olacağını görüyoruz. Ekran kısmında çok fazla kavis var. O kadar kavisli bir ekran kullanılmış ki çerçeve alt kısımda kalmış.

Google Pixel Watch

Ayrıca Appleın akıllı saatlerinde olduğu gibi bir çevirmeli düğme kullanılmış ve bu düğmede ekran kısmına denk geliyor.

Kaçırmayın: F1 2022 için Duyuru Yapıldı 

Ön kısmında kavisli ekranın olduğu akıllı saat, arka kısımda da kavisli bir ekran sunuyor. Arka kısımda sunulan kavis bölümünde bir de sensör yer aldığını görüyoruz. Muhtemelen gelişmiş bir sensör kullanılacak ve kalp ritmi izleme gibi işler için ideal olacak.

Google Pixel Watch

Mikrofon deliği, çıkarılabilir kordon kısımları, manyetik şarj bölümü derken Google Pixel Watch tam anlamıyla yeni nesil akıllı saat modellerinin içerisinde gösterilebilir.

Sızıntı resmen saatin tasarımını ortaya çıkarmış oldu ama hala net bilgi gelmediğini de belirtelim. Yani resmi tanıtım yapılana kadar tüm bunlara sızıntı demeye devam edeceğiz.

Google Pixel Watch

Tanıtım için beklediğimiz tarih ise Mayıs ayı. Google’ın geliştirici etkinliği sırasında yeni akıllı saat için de tanıtım yapılacaktır diye umut ediyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler