Cuma, Nisan 26, 2024

Google Play Store’a Karanlık Mod Desteği Geldi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

2019 yılında Google’ın Android 10 ile sistem genelinde karanlık mod desteğini getirdiğini gördük. Android 10 sürümünde ki karanlık mod harika görünse dahi sistem ayarlarından karanlık moda geçtiğiniz zaman Play Store gibi Google hizmetleri de sistem ayarlarını uygular ancak tek dezavantaj Play Store ayarlarından renk şemasını “sistem varsayılanı” olarak değiştirmek zorunda kalmanız.

Play Store dark theme
Google Play Store'a Karanlık Mod Desteği Geldi! 2

Şirket, Google Play Store’un ayarlar sayfasında niyahet karanlık mod geçişini eklediğinden beri bu sorun Google Play Store’da artık mevcut değil. Bunun anlamı, artık sistem temasını hiç değiştirmeden Google Play Store’un her zaman sistem ayarlarına uymasını istiyor iseniz “Sistem Varsayılanı” seçeneğini aktif etmeniz gerekir.

AndroidPolice tarafından bildirildiği gibi, yeni tema sayfası yalnızca bazı cihazlar için kullanılabilir, ancak önümüzdeki günlerde daha fazla Android akıllı telefon için kullanılabilir olmasını bekliyoruz. Yeni karanlık mod yalnızca Android 10 akıllı telefonlar için kullanılabilir, yani daha eski bir işletim sistemi kullanıyorsanız şu anda bu özelliğe erişim sağlayamazsınız.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler