Cumartesi, Nisan 20, 2024

H1Z1 Büyük Güncelleme Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Battle Royal oyun türünün öncülerinden olan ancak kısa sürede PUBG tarafından liste dışı bırakılan ve geçtiğimiz aylarda ücretsiz olan H1Z1, büyük güncelleme aldı. İşte güncellemenin tüm detayları.

H1Z1, battle royal türünde gördüğümüz ilk oyunlardan. Hızlı artan kullanıcı sayısı ne yazık ki PUBG’nin geçen yıl inanılmaz yükselişi ile yavaşlamış, oyuncular birer birer PUBG saflarına geçmişti. Öte yandan bu yıl başından itibaren piyasaya bomba gibi düşen Fortnite da H1Z1 tarafına ağır kayıplar verdirdi.

Geçtiğimiz aylarda haberini yaptığımız H1Z1, daha rekabetçi olabilmek adına ücretsiz olarak güncellenmişti. Harici olarak farklı modlar eklenen oyun, Battle Royal türündeki varlığını korumaya devam ediyor. Bugün gelen büyük güncelleme ile ilk adımı atan H1Z1, oyuna yeni bir harita ve ek geliştirmeler sunuyor.

Orijinal haritaya dönüş: Outbreak!

H1Z1’in yeni haritası Outbreak, oyunun ilk sürümlerinde gördüğümüz haritanın küllerinden doğmuşu diyebiliriz. Orijinal haritaya dönüş, H1Z1 için gelen talepler doğrultusunda yeniden düzenlenmiş bir yapıda geliyor. Harita, 8x8km alandan oluşuyor ve bazı noktalarda eski haritanın izlerini taşıyor. Bu noktalardan bazıları; Rancho Taquito, Pleasant Vallet ve Cranberry bölgeleri.

h1z1 outbreak map

Yeni haritaya ek olarak güncelleme, klasik H1Z1 hissini tekrar yaşatmak için bir takım oyun mekaniği değişiklikleri getirmiş. Yeni koşma, yürüme ve atlama animasyonları daha sezgisel ve savaşmaya daha uygun hale getirilmiş. Öte yandan klasik ses ipuçları da bu güncelleme ile tekrar H1Z1’e kazandırıldı.

Güncellemenin diğer detayları ise şu şekilde:

  • Spawn seçimi, Outbreak için tüm modlarda devre dışı bırakıldı.
  • AR-15 ve AK-47 atışları daha doğru tepme ve isabet için yeniden düzenlendi
  • Crounch yorgunluğu giderildi, istediğiniz kadar çömelebilirsiniz
  • Atlama, koşma ve yürüme gibi animasyonlar yenilendi, atlamalar daha hızlı ve art arda olacak şekilde güncellendi
  • Hareket ve koşu halindeyken nişan alma ve atış yapmada kolaylıklar sağlandı
  • Mermi ve darbe sesleri geri döndü

H1Z1’in son güncellemesini Steam üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Son olarak PS4 için hala BETA olan oyuna tüm bu özelliklerin eklenebileceği belirtiliyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler