Cuma, Nisan 26, 2024

PS Plus Temmuz Oyunları Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünyanın en çok satan oyun konsolu Sony Playstation‘ın ücretli üyelik sistemi PS Plus için temmuz ayı ücretsiz oyunları belli oldu. 127.98 TL tutarındaki iki oyun temmuz ayı boyunca kullanıcılara ücretsiz sunulacak.

Playstation, ücretli üyelik sistemi PS Plus için her ay ki  ya da üç oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Oyuncular bir ay boyunca ücretsiz indirebildikleri bu oyunları diledikleri kadar oynayabiliyor ve PS Plus üyelikleri sürdüğü taktirde diledikleri zaman oyuna ulaşabiliyorlar. Birkaç gün içerisinde gireceğimiz temmuz ayı için sunulacak oyunlar da belli oldu. İşte PS Plus Temmuz 2018 oyunları.

Absolver

Bu ayın ilk ücretsiz oyunu, PS Store’da 88,99 TL ücreti ile satılan çevirim içi dövüş oyunu olan Absolvcr oldu. Oyun mekanik olarak farklı ve özgün bir yapıda sunuluyor. RPG ve beceri odaklı iki türün harmanı olan oyunda amacınız efsanevi bir Absolver dövüşçüsü olmak. 

ps plus temmuz 2

Hikaye bazında oyuna Prospect isimli bir karakter olarak başlıyorsunuz. Karakterimizi tabii ki sıfırdan yetişmesi gereken bir dövüşçü. Hikayenin geçtiği yer ise yıllar öncesinde yağmalanarak yok edilen bir imparatorluk olan Adal İmparatorluğu. Bu topraklar üzerinde çeşitli çevrim içi dövüşler gerçekleştiriyor ve efsanevi bir Absolver dövüşçüsü olmaya çalışıyorsunuz. Bunun için de verilen rehberi takip etmeniz ve önünüze çıkan engelleri aşmanız gerekiyor.

Oyun çevrim içi oluşu ile dikkat çektiği için hikaye modundan biraz daha kopuk durumda. Oyun içi ekipman, yetenek ve silah türleri ile kişiselleştirilebilir bir deneyim sunuyor. PS4 için 2017 yılında üretilen oyunu bu ay ücretsiz oynayabilirsiniz. 

Oyun Linki: PS Store

Heavy Rain

Temmuz ayının ikinci oyunu ise hikayesi ve oyun tarzı ile sizleri büyüleyecek, BAFTA ödüllü Heavy Rain. İlk kez 2010 yılında PS3 platformu için üretilen seçimli oyun, oyuncular tarafından oldukça beğenilmiş ve yakın zamanda oynayamayanlar için PS4 Remastered olarak yayınlanmıştı. 

Heavy Rain, hikaye olarak gerilim ve gizem dolu bir deneyim sunuyor. Küçük bir çocuğun trafik kazasında ölmesi ile başlayan hikaye, babanın bu durumdan sonra yaşadığı travmayı sizlere yaşatıyor. Aynı hastalık nedeniyle yaşanan diğer kardeşin kaybolması ile birlikte oyun sizi hepten içine çekiyor. Oyundaki asıl amacınız ise Origami Katili‘ni ve kaybolan çocuğu bulmak.

ps plus temmuz 1

Oyun türü bakımından seçimli bir oyun olan Heavy Rain, her karakter için yapacağınız farklı seçimlere göre şekil değiştiren bir senaryoya sahip. Kullanacağınız karakterler ise birbirinden çok farklı kişiliklere sahip ancak aynı ortak noktada buluşacağınız 4 kişiden oluşuyor. Oyunun her bölümü farklı gizem ve macera kokarken, gerçekçi görüntüler ve sizi sarıp sarmalayan sesler ile Heavy Rain bu ayın en çok sevilen oyunu olacak. 

PS Store satış fiyatı 88.99 TL olan oyun, temmuz ayında PS Plus kullanıcıları için ücretsiz olacak. PS3 sürümünü bitirdiğim ve hayran kaldığım Heavy Rain’i sizin de oynamanızı tavsiye ederim

Oyun Linki: PS Store

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler