Perşembe, Nisan 18, 2024

Herhangi Bir Kurulum Gerekmeden Windows 11’i Tarayıcınızda Çalıştırın!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yazılım ve teknoloji devlerinden Microsoft, yeni nesil işletim sistemini kullanıma sunalı bir sene olmak üzere ve Windows 11 büyük bir arayüz yenilemesi dışında yeni özelliklerle geliyor. Bunlardan en güzel ise Android uygulamalarını Windows 11’de herhangi bir emulatöre ihtiyaç duymadan çalıştırmak.

Peki Windows 11’i deneyimlemek ve bunu bilgisayarınıza kurmadan yapmak mı istiyorsunuz? Çözüm burada. Windows 11 işletim sistemini tarayıcınızda herhangi bir kurulum olmadan çalıştırabilir hatta ve hatta oyun dahi oynayabilirsiniz.

win11.blueedge.me 1
Herhangi Bir Kurulum Gerekmeden Windows 11'i Tarayıcınızda Çalıştırın! 2

React Framework ile geliştirilen Windows 11 Web Clone sayesinde tamamen Windows 11 işletim sistemini çalıştırmıyor olsanızda genel olarak nasıl çalıştığını, nasıl bir kullanıcı arayüzü olduğunu deneyimleyebiliyorsunuz. Çok kapsamlı bir biçimde yapılan klon site ile birlikte aynı zamanda oyun oynayabiliyor hatta internet sitelerinde gezinebiliyorsunuz.

Buna ek olarak geliştirici tarafından klonlanan Spotify sayesinde müzik bile dinleyebiliyorsunuz (tabi ki geliştirici tarafından eklenen müzikler çerçevesinde). Web sitesi o kadar güzel kodlanmışki eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız cihazınızın şarja takılı olup olmadığını gösterebiliyor ve hatta yaptığınız değişiklikleri önbelleğe kaydediyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler