Cumartesi, Nisan 27, 2024

Honor 20 Pro Resmi Görseli Paylaşıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Huawei çatısı altında kendisini gösteren Honor, yavaş yavaş tercih edilen markalardan biri olmaya başladı. Son olarak markanın yeni amiral gemisi akıllı telefon modelleri için kolları sıvadığı ve Honor 20 serisiyle boy göstereceği açıklanmıştı. Şimdi ise Honor 20 Pro modeli için yeni bir görsel yayınlandı.

Honor 20 Pro Basın Görseli Geldi

Huawei tarafından çok kısa bir süre önce tanıtımı yapılan P30 Pro modelinin uygun fiyatlı kardeşi olarak tanıtılması beklenen Honor 20 Pro için paylaşılan görsel, ne kadar iddialı bir telefon göreceğimizi kanıtlıyor.

Basın görseli olarak nitelendirilen görsellere göre telefonun arka kapak kısmında üst üste sıralı olan kameraları göreceğiz. 3 kamera ve TOF sensörlerinin bulunması beklenen kamera alanının hemen yanında ise flaş ışığının bulunduğunu göreceğiz. Çift LED flaş yerleşimi de P30 Pro modeline oldukça benzer olacak.

Honor 20 Pro

Arka kapak görselinden elde ettiğimiz detaylar bunlarla sınırlı değil. Bunun dışında telefonun degrade renk olarak bilinen geçişli bir renge sahip olacağı görülüyor. Pembe ve beyaz renk geçişlerinin sunulduğunu gördüğümüz görsel, ne kadar dikkat çekici bir telefonun sunulacağının da kanıtı.

Ekrandan parmak izi sensörü, kulaklık girişi yerine ana giriş, kavisli cam arka panel gibi özellikleriyle beraber telefonun tanıtımı tarihi ise 21 Mayıs olarak açıklandı. Londra özel etkinliğinden sonra, tüm detaylar ortaya çıkmış olacak.  

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler