Salı, Nisan 23, 2024

OPPO Damla Çentikli Orta Seviye Telefonu A9’u Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OPPO, Çin’de düzenlediği lansmanda oldukça şık tasarıma sahip ve damla çentikli yeni orta seviye telefonunu tanıttı. Daha önce tanıtılan A7 modelinin bir üstünde yer alacak A9 modelinde oldukça büyük batarya bulunacak.

OPPO A9 Telefonun Teknik Özellikleri

Gücünü MediaTek tarafından üretilen 8 çekirdekli 2.1 GHz hızında çalışan Helio P70 yonga setinden alan cihazda grafik birimi olarak Mali-G72 MP3 bulunuyor. Ayrıca cihazda 6 GB bellek ve 128 GB depolama alanı bulunuyor. Depolama alanı yetersiz gelirse cihazda 256 GB’a kadar MicroSD kart desteği de bulunuyor.

6.53 inç boyutunda IPS LCD 19.5:9 görüntü oranına sahip 1080 x 2340 çözünürlüğünde ekranla gelen telefonda damla çentik bulunuyor. %90 ekran kasa oranına sahip telefonun ön tarafı oldukça şık duruyor.

OPPO Damla Çentikli Orta Seviye Telefonu A9u Tanıttı 2 PCH

Cihazın arka tarafında 16 MP çözünürlüğünde birinci kamera, 2 MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera bulunuyor. Ön tarafında ise tek 16 MP çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Her iki kamerada da yapay zeka desteği bulunuyor. Arka kamerada bulunan Gece Modu sayesinde düşük ışıkta oldukça iyi fotoğraflar çekilebiliyor.

Cihazda 4020 mAh değerinde batarya bulunuyor. Bu batarya Micro USB 2.0 portundan şarj olabiliyor. Ayrıca cihazda 3.5 mm kulaklık çıkışı bulunuyor.

OPPO A9 Telefonun Çıkış Tarihi ve Fiyatı

30 Nisan’da satışa sunulacak olan OPPO A9’un vergiler dahil edilmeden fiyatı ₺1610. Cihazın Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağı ise bilinmiyor.

Sizce OPPO A9’un özellikleri orta seviye telefon için yeterli mi? Fikirlerinizi yorum olarak belirtin.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler